Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normálisnak mondható ez?
Én a helyedben óvatosan megkérdezném/megjegyezném hogy miért tőle kér kölcsön. Nem veszekedve, nem hisztizve vagy féltékenykedve (ez alapján egyik sem vsgy csak a párodnak ne úgy jöjjön le) puszta tájékozódásból.
Közös gyerekük van a nőnek meg az exférjnek? Mert ha teszem azt jóban maradtak, tartják a kapcsolatot, akkor sokkal előbb jut eszedbe a volt férjtől kölcsönkérni mint az öccsétől. Legalábbis én attól kérnek akivel közelebb állok/ álltunk. Logikailag.
Nem hiszem hogy a párod vevő lenne a nőre de lehet hogy a spiné ráhajtana.
Arra vigyazz azonban ha a pároddal komoly terveitek vannak hogy ne csapj balhét semmi esetre se , mert akkor valszeg az egész család megutál ha vele ennyire jóban vannak.
De rákérdezni rálehet.
Semmiképp nem akarok balhét csapni, egyébként sem vagyok az a típus.
Pont azért furcsa nekem, hogy a páromtól kér, mert az exférjével annyira jóban vannak, hogy neki dolgozik. Több vállalkozása is van, ahol a nő nem kevés pénz ellenében besegít.
Van közös gyerek is, de már felnőtt. Én ilyen helyzetben tuti tőle kérnék, nem az öccsétől. És hozzáteszem, anyósomnak is tartozik már.
Lehet, azért is zavar ez engem ennyire, mert én ha belehalnék, akkor sem kérnék kölcsön senkitől, elvből.
Sejtettem.
Nahát akkor igemis kérdezz rá a párodnál. Nem akarom az ördögöt a falra festeni,más oka is lehet de ennyit megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!