Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van olyan egy kapcsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan egy kapcsolatom belül, hogy a párom "újra belémszeret"? Jóra gondoljak vagy rosszra?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt a párommal, én a kérdező vagyok a nő.

Volt egy olyan szakasza a kapcsolatunk na amikor voltak problémáink de sikerült áthidalnunk. Mindig ő volt az erősebb fél, én jobban féltem attól hogy elveszítem mint ő, de ennek a rosszabb viszonynak a végén már néha néha én is mondtam olyat, hogy elegem van már, meg nem egyértelűen de a tudtára adtam, hogy LEHET hogy szakítanunk kéne vagy szünetelni és amikor ezt ki mondtam járkált utánam a lakásban mint egy kiskutya, hogy tényleg gondolkoztam e ezen, kérdezgetett egy párszor, meglepődött az a lényeg. Ez is elmúlt. És utána is érzékeltem már az első hétben változást de most érzem már jobban kb egy hónap után, hogy mintha megint belém szeretett volna. Nem papucsba ment át meg nem körbe nyalja a fenekem, de szemmel láthatóan változott ahhoz képest Amilyen volt, úgy viselkedik mint mikor összejöttünk. Jobban kimutatja az érzéseit, pedig egy olyan emberről van szó aki nem igazán tudja ezt. Örülök neki meg minden, csak most olyan hirtelen jött ez rőle és nem tudom hova tenni. Gondolkodtam a rosszabbik lehetőségek is hogy mi van belépett az életébe valami szerető. Mert ugye szokták mondani hogy az a férfi kezd el hízelegni akinek bűntudata van.

Férfiak, nők válaszát is várom, milyen az amikor egy férfi csak bűntudatból közeledik? Meg lehet különböztetni? Kimaradni nem szokott, meg általában tudom kikkel, hova megy, de mégis furcsa.

2019. aug. 16. 09:31
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nincs.
2019. aug. 16. 09:32
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

A látszat az, hogy VAN! Én 8 év házasság után újra udvarolni kezdtem a feleségemnek (bókok, reakciók stb) A valóság ezzel szemben az, hogy NINCS - ugyanis ugyanúgy szeretem mint előtte. Csak felerősítettem azt, hogy ezt kimutatom!!!!! ENNYI!

El kellene fogadnotok azt, hogy attól, hogy egy pasi nem hoz minden nap rózsacsokrot, meg nem dicsér meg minden nap, ha csinosan öltözöl attól még ugyanúgy szeret! Legyen elég bizonyíték erre az, hogy ott van melletted és ÉRTED ÉLI AZT A KIB@$ZOTT ÉLETÉT!!!!!

2019. aug. 16. 09:46
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Minden ember más, nyilván nem lehet mindenkire rá húzni ugyanazt. Én saját tapasztalatból mondom, hogy van olyan, hogy valakibe újra bele szeretsz. Nem a szó szoros értelmében, de van olyan hogy fel erősödnek az el halványult érzelmek. Mi már a szakítás szélén álltunk a párommal, 100%ig biztos voltam benne, hogy nem akarom ezt a kapcsolatot, teljesen feladtam. Mikor ez megtörtént, másképp álltunk egymáshoz. Most újra úgy érzek iránta, mint évekkel ezelőtt, megint kezd valami szárnyra kapni.. Szóval szerintem igen, van ilyen.
2019. aug. 16. 09:55
 4/5 anonim ***** válasza:
77%

Hát ahogy a kettes fogalmazott, nyersen, de jogosan... valóban az van, hogy létezünk egy kapcsolatban, ami mondjuk kezd ellaposodni, és ez senkinek sem jó... és ahogy elkezdünk tenni a kapcsolatért, az újra felszítja a lángot.

Különösen érvényes ez akkor, ha tudatosul, hogy el is lehet veszíteni a másikat... akkor tud nagyon fontossá válni!

2019. aug. 16. 12:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Én elég gyerek maradtam ilyen téren a mai napig 4 év után is rózsaszín ködben vagyok a páromtól. De volt egy alkalom amikor ez 2 év után felerősödött. Alapból engem hidegen hagynak a járművek.

Mielőtt összejöttünk ő sokat motorozott majd inkább kocsit vett magának. De mai napig imádja ha csak a hangját meghallja egynek.

2 éve amikor megláttam életemben először ahogy felült egy barátunk motorjára annyira átlényegült, boldog volt, teljesen eggyé vált vele. Ott és akkor mégegyszer beleszerettem mert élőben is láthattam azt a lényét amit addig csak magamtól tudtam benne él. 😍 Ha beleszakadok is egyszer újra szerzek neki egyet hiába sose mondaná gyűjtsünk rá, lehet minden nap aggódni fogok de így teljes ő belátom.

Azt mondta nála is volt egy ilyen alkalom amikor ellátunk egy rosszul lett embert, ő nem bírja se a vér se a hányás látványát s kisebb sokkot kapott de azt mondta sose volt még ennyire büszke rám, hogy végigcsináltam higgadtan amíg nem jött segítség.

2019. aug. 17. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!