Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt élek a barátommal, és nem enged elutazni a barátnőmmel pár napra, jogosan kéri ezt? Nálatok hogy működik?
Most élek először együtt férfival. A barátnőmmel szeretünk időnként együtt utazgatni.
Amikor feljott ez a téma, azt mondta, nem szeretné, ha ezentúl elutaznek a barátnőimmel, maximum 1 napra, de 3-4 nap szóba sem jöhet. Nem értette, miért van erre egyáltalán igényem, szerinte vele kell elutaznom ezentúl, nem a barátnőimmel, és hogy minek akarok külön utazni. Azt mondta, reméli nincsenek ilyen terveim a jövőben, mert ő nem szeretne ha mennék.
Csak en érzem ezt furcsának, vagy jogosan kéri ezt? Férfiak, ti engeditek/engednetek a párotoknak?
Nem tudom, másnál ez hogy működik, és hogy én gondolom ezt túl, vagy valóban így a normális.
Én 24L, ő 29F
Nagyon gáz pasi.
És ez még csak a kezdet.
Láttam épp elég kisajátító kapcsolatot.
Utazz, ő meg majd eldönti elköltözik-e, vagy sem
65f
#30. Ennek fényében a beköpésed volt felesleges.
33/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!