Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt élek a barátommal, és nem enged elutazni a barátnőmmel pár napra, jogosan kéri ezt? Nálatok hogy működik?
Most élek először együtt férfival. A barátnőmmel szeretünk időnként együtt utazgatni.
Amikor feljott ez a téma, azt mondta, nem szeretné, ha ezentúl elutaznek a barátnőimmel, maximum 1 napra, de 3-4 nap szóba sem jöhet. Nem értette, miért van erre egyáltalán igényem, szerinte vele kell elutaznom ezentúl, nem a barátnőimmel, és hogy minek akarok külön utazni. Azt mondta, reméli nincsenek ilyen terveim a jövőben, mert ő nem szeretne ha mennék.
Csak en érzem ezt furcsának, vagy jogosan kéri ezt? Férfiak, ti engeditek/engednetek a párotoknak?
Nem tudom, másnál ez hogy működik, és hogy én gondolom ezt túl, vagy valóban így a normális.
Én 24L, ő 29F
#18. Az fel sem merül, hogy a párocskád esetleg szívesen menne veled/veletek?
33/f
Mert mikor voltam "még egyedül" 73%? Szerinted egy 30+-os szűz fiú vagyok, aki mufcit csak képen látott igaz? :)
33/f
Akkor ha ér csalódást okozni, voltak kapcsolataim. Amúgy elsősorban a hozzáállásom a ti hozzáállásotoknak szól, nem a kérdezőnek.
Vele csak utánajárnék, hogy mi ennek a háttere, aztán lehetne érdemben beszélni arról, hogy kinek mi és hogyan férne bele, de ha ebben a szituban lennék, ezt tudná már.
33/f
Az én jelenlegi párom is korlátozna. Ha kiállok magamért megy a sértődés. Már eldöntöttem hogy elhagyom amint lehetőségek van rá. Csak gyerekkel nehéz egyedül.
N
#26. Igen. Elmeséled, hogy hol itt a félreértés?
33/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!