Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Retroaktív féltékenységgel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Retroaktív féltékenységgel küszködöm. Mit tehetnék ez ellen az undorító dolog ellen?

Figyelt kérdés

Már nem egy párkapcsolatom ért véget emiatt. Zavart a párom múltja, mindig az járt a fejemben, hogyan szexeltek az előző barátjával, hogyan élvezkedett benne a pasi stb. Felhoztam sokszor ezt a témát és érthető okok miatt kiakadt a párom. Már rég szakítottunk. Kérdezgettem már erről a témáról embereket, azt mondták, hogy én egy rossz ember vagyok, meg nem érdemlem meg a páromat stb. Csak az a baj, hogy ezzel nem vagyok előrébb. Esetleg ti tudnátok nekem valami támpontot adni, hogy miként győzzem le a kínzó gondolatokat.

26 éves vidéki srác vagyok

2019. aug. 6. 17:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#10 Én magam szűz vagyok.
2019. aug. 6. 19:06
 12/14 anonim ***** válasza:
96%

Na ez mondjuk egy nem elhanyagolható információ. Gondolom el sem tudod képzelni, hogy valakinek a múltban történt szexuális együttlétek semmit se jelentsenek a jelenben, pedig így van. A mostani párom előtt 6 emberrel feküdtem le. Amióta őt megismertem az összes addigi kapcsolatom és az azzal járó szex jelentéktelenné vált.

Túl sokat képzelsz bele a szexbe. Ki kéne próbálnod, akkor megérted majd, hogy a szex nem minden, nem a középpont, csak egy ösztönös dolog sokszor kevesebb jelentőséggel, mint egy jó beszélgetés, egy hosszú ölelés.

2019. aug. 6. 21:44
 13/14 A kérdező kommentje:
12-es Köszönöm!
2019. aug. 6. 22:15
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor viszont tényleg szűz lány.
2019. aug. 6. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!