Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Retroaktív féltékenységgel küszködöm. Mit tehetnék ez ellen az undorító dolog ellen?
Már nem egy párkapcsolatom ért véget emiatt. Zavart a párom múltja, mindig az járt a fejemben, hogyan szexeltek az előző barátjával, hogyan élvezkedett benne a pasi stb. Felhoztam sokszor ezt a témát és érthető okok miatt kiakadt a párom. Már rég szakítottunk. Kérdezgettem már erről a témáról embereket, azt mondták, hogy én egy rossz ember vagyok, meg nem érdemlem meg a páromat stb. Csak az a baj, hogy ezzel nem vagyok előrébb. Esetleg ti tudnátok nekem valami támpontot adni, hogy miként győzzem le a kínzó gondolatokat.
26 éves vidéki srác vagyok
Na ez mondjuk egy nem elhanyagolható információ. Gondolom el sem tudod képzelni, hogy valakinek a múltban történt szexuális együttlétek semmit se jelentsenek a jelenben, pedig így van. A mostani párom előtt 6 emberrel feküdtem le. Amióta őt megismertem az összes addigi kapcsolatom és az azzal járó szex jelentéktelenné vált.
Túl sokat képzelsz bele a szexbe. Ki kéne próbálnod, akkor megérted majd, hogy a szex nem minden, nem a középpont, csak egy ösztönös dolog sokszor kevesebb jelentőséggel, mint egy jó beszélgetés, egy hosszú ölelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!