Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ez a dolog ellen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ez a dolog ellen?

Figyelt kérdés

Amikor az ember összejön egy önbizalom hiányos lánnyal és tesz azért, hogy a lány jobban értékelje magát, szebbnek lássa magát. Ez néha addig fokozódik, hogy az adott lány beképzelt lesz, túlteng az önbizalma és már-már eléggé egoista kis p*csa lesz belőle.

Velem eddig egyszer történt, de ismerősi körben is láttam hasonlót és utána ha ezt a szemébe mondjuk, akkor mi vagyunk a szemetek, meg hogy merünk ilyet mondani.

Nem olyan lányokról van szó akik szinte mindenkinek kellenek, hanem átlagos, vagy épp kicsit csúnyább az átlagnál, de ez az adott partnert nem zavarja.

Hogyan lehet úgy növelni önbizalmat, hogy jótékonyan hasson és ne essen át a szeretett személy a ló túloldalára?

2018. dec. 21. 10:22
 1/3 anonim ***** válasza:
12%

...de miert csinalsz ilyet? Nincs jobb egy szende, onbizalomhianyos baratnobol.

Nem is szabad engedni, hogy mrgortenjen, amit irtal. A nok ugrodeszkanak tartjak a ferfiakat, allandoan helyezkednek, stb. Porazon kell tartani.

2018. dec. 21. 12:16
 2/3 anonim válasza:
Szerintem egy önbizalomhiányos lányt azzal tehetsz szebbé és magabiztosabbá ha, megleped néha váratlanul.. Tudom a szál rózsa és bonbon korszak már kihalt de ezt lehet pótolni :D legyél kreatív.. Ne drága dolgokkal hanem apróságokkal amiket tud értékelni, vagy élményekkel, közös programokkal.. Ezektől boldog lesz, és lesz annyi önbizalma amennyi egy lánynak kell! :)
2019. jan. 12. 22:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem szabad önbizalmat növelni.

En ffival jàrtam igy. A sok szemét mucho srac utàn egy kis béna falusi kicsit csunya srácnak adtam esélyt, megszerettem, mindig biztattam stb, erre még ő kezdett rajtam uralkodni, lekezelni, lenézni, kidobni.

2019. jan. 12. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!