Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert zavarja a barátomat hogy a wcben a polcon tartom a betéteket tamponokat? Miert mondja mindig hogy rakjam el?
Nagyon gyerek még agyilag :) johogy ott tartod mivel kéznél kell legyen és nem a konyha közepén cserél betétet az ember 🤣
Az ilyne pasik Nemtudom mit éreznek...
Mert a "párod" agyilag egy 11 éves gyerek szintjén él.
Vegyen guminőt, ha megviseli, hogy a barátnőjének vannak biológia funkciói.
Plusz úgy kidobnám már az első alkalommal, amikor el akarja tetetni velem, hogy csak nyekkenne.
Eszem megáll mekkora idióta f *szok élnek közöttünk.
El tudom képzelni, hogy vannak olyan szülők, akik ennyire burokban nevelik a gyereküket, de vagy nyitott a változásra, és alkalmazkodik hozzád, vagy nincs értelme folytatni a kapcsolatot, mert éretlen még hozzá.
Az én szüleimnél sose volt tabu a betét, tampon, menstruáció téma, pedig nem mai fiatalok, apám már nyugdíjas, anyám sincs messze a nyugdíjtól, ráadásul anyám erősen bigott vallásos családban nőtt fel, szóval lehetne tabu. Jó, mondjuk apám nem veszi meg a betétet meg ilyeneket, de inkább azért, mert annyira nem ért hozzá. Nekem (lányának) egyszer férfiparfümöt vett ajándékba, mert olyan jó illata volt és szép színes volt a csomagolása, azt hitte, hogy női. :-)
Vagy nem akarja, hogy a másik barátnője meglássa.
Végül is, sajnos megesett már a történelem során, itt is volt egy olyan kérdés, hogy miért tűnnek el vajon a cuccai a barátja lakásáról vagy miért találja meg egy eldugott helyen. És kiderült, hogy volt más.
De persze, nem akarok negatív lenni. Vagyis nagyon, mert az mindenképp gáz, hogy ennyire gyerekes a barátod...
Hát, szerintem ezt a kérdést neki kellene föltenned, h miért zavarja. Bár gyanús, h nem tud majd rá ertelmes választ adni.
Azt pedig magadnak tedd föl, h szükséged van e ilyen pasira. Én azzal a lendülettel hajítottam volna ki, mert nem szeretem az ilyenfajta hozzáállást. Ha már a tiszta dolgok látványa is zavarja, akkor mi lesz majd ha menstruálok, kerülni fog azokon a napokon, vagy megkér, h ugyan fejezzem már be azt, h vérzek?! Én nem tekintem tabunak a menstruációt, nem vagyok ilyenkor sem más, több vagy kevesebb mint általában. Viszont, ha a pasi rosszul van már a vérzés tudatától is, akkor előbb-utóbb nő is elkezdi így látni magát, elhiszi neki, h ilyenkor nem teljes értékű, h mocskos, gusztustalan dolog történik vele ilyenkor, és igaza van a pasinak, amiért ilyenkor kerüli. Az egyik barátnőm pl több év együttélés után egy ilyen hapsival, odáig jutott, h kb alig volt otthon, ha megvolt neki, mondván, h nem akar a csávónak csalódást okozni, olyankor még külön szobában is aludtak, a hapsi egy puszit nem volt képes neki adni, persze azt elvárta, h azért orál az legyen, ha már mást nem tudnak csinálni napokig. A barátnőm persze szó nelkül megcsinálta neki, hiszen végülis az ő "hibájából" van ez az egész.... És elhitte ezeket a dolgokat magáról, mert a csávója ilyen gyökér módon állt hozzá...
Na én az ilyenből nem kérnék, pont elég energiába telt, h el tudjam fogadtatni magammal, h a menstruáció egy természetes dolog, a női lét vele járója, és nincs ebben semmi kivetni való. Sőt, azt jelenti, h normálisan működik a testem, és egyáltalán nem mocskos dolog alapesetben megfelelő higiiéniás körülmények között.
Így aztán egy pasinak sem hagynám, h ebbe a hozzáállásomba bele rondítson azért mert undorodik a vértöl, vagy az ehhez kapcsolódó női cuccoktól... Szoktam is beszélgetni a havimról az aktuális partnereimmel, egyrészt, h tisztába legyen a dolgaimmal, másrészt meg kapok egy kis képet a hozzáállásáról. Ha idióta a hozzáállása, akkor pápá, keressen olyan nőt aki hajlandó alávetni magát az idióta hozzáállásanak, biztos vannak jópáran, de én pont nem tartozom közéjük.
Nem tudom, Te hogy állsz ehhez a kérdéshez, de ha nem akarod elhajtani, akklr legalább ne foglalkozz vele, és trtsd ott továbbra is a mensizös cuccaidat, ahol eddig. Esetleg, ha nagyon erőlteti, akkor vidd be a szobába és tartsd őket ott,mert hát valahol azért csak tartanod kell őket. Ha a wc nem jó, akkor hol mashol?! A fürdőben nem lehet, mert a sok pára tönkreteszi a betéteket, a nappaliban sokan megfordulnak, és nekik aztán vegképp nem kellene látni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!