Miért kaptam betéteket?
Figyelt kérdés
Valami serdülőkori oktató program az alwaystól és most ezt miért kaptam? Minden lány fog kapni vagy mivan?2019. márc. 6. 15:50
1/9 anonim válasza:
Igen kislány, azért kaptad, mert majd te is fogsz menstruálni és, hogy a bugyid ne legyen véres, ezért azt a betétet, majd fogod bele tenni a bugyidba.
Anyukáddal azért erről sürgősen beszélgess el.
2/9 A kérdező kommentje:
Már megvan, csak nem értem miért küldték.
2019. márc. 6. 15:53
3/9 anonim válasza:
Én is kaptam tavaly a suliban, valami libresses reklám volt. Mondjuk mi nem nagyon akadtunk így ki, nem tudom miért ütköztél meg ezen, szerintem alapjáraton ezek jó programok lehetnének.
4/9 anonim válasza:
A húgom is kapott még pár évvel ezelőtt.
Ėn személy szerint örültem volna, ha 10 évesen nem az anyám gigantikus vastagságú és baromi kényelmetlen betéteivel kellett volna kezdenem.
Igen, ez az élet rendje...
5/9 anonim válasza:
Általában minden lány kap, a húgom is kapott, a barátnőim is, én nagyon vártam, de nem kaptam :((
6/9 anonim válasza:
Nyilván az orvosi adatbázis alapján küldik ki ezeket.
7/9 anonim válasza:
Én is kaptam. Ha nem kell dobd ki.
8/9 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar, hogy kaptam, csak érdekelt, hogy mindenki fog-e kapni, köszi a válaszokat!😅
2019. márc. 7. 06:28
9/9 anonim válasza:
Örülj neki, legalább annyival kevesebbet kell megvenned, és ki tudsz próbálni pár fajtát. Anno mi is kaptunk gimiben, viszont a legtöbb lány tampont használt, így akinek nem kellett a betét az ideadta a részét. Két mensire elég volt, így ket hvi adag árát megspóroltam.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!