A kutyánk tamponokat evett, mekkora lehet a baj?
Előre leszögezném, tapasztalt kutyás vagyok, dokihoz rendszeresen árunk, most fel is hívtam. Viszont nem nyugtatott meg.
Másodszor fordul elő ez az eset. Valamelyik idióta a családban nyitva hagyta a wc ajtót, a kutya pedig felette a kuka tartalmát, ami legalább 8-10 db tampont tartalmazott. Legutóbb is 4-5 tampont evett meg (néhány hónapja), akkor a családom meg sem merte mondani nekem, kaki szedés közben, és a hányásában láttam meg. A doki azt mondta, várjak 36 órát, az alatt ürülni fog széklettel, vagy hányással. Az orvosom egy jó hírű, és valóban jó doki, de most nem bízom benne. Szerintetek?
Kérlek a kérdésre válaszoljatok. Az idióta felelőtlen családtagjaimat helyre teszem.
Ja, a kutya 32 kg-os nagytestű.
Kedves kérdező:
Szerintem gondold végig, kinek hiszel jobban? Egy ismeretlen random embernek az interneten aki bármit mondhat magáról, vagy egy általad jó hírűnek állított valóban jó állatorvosnak?
Jaj szegényke, én tuti nagyon félnék, pl össze is csavarodhatnak a gyomrában, a fonalakkal. Árgus szemmel lesném... Ha a doki nem is mondta, hogy azonnal vidd be,akkor is...
A használt tampon meg akár fertőzés forrás is lehet.
Vegyél egy pedálos, nehezebben záródó kukát! Vagy gyerekzárat rakj rá 😮
Ismerem a 61%-os effkalapot az oldalról, nem hatnak meg a válaszai. De ha ír egy címet, legközelebb elküldöm neki a tamponokat, meg hetente egy zsák kutyaszart is.
Hiszek a dokinak, csak aggódom. Igazából hasonló tapasztalatok érdekelnének, vagy nem is tudom.
A kutya 4 éves, eddig is volt a wc-ben tampon, de soha nem hagytuk nyitva korábban az ajtót. Most lett szokása valakinek...
# 7 Ne is mondd, a bélelzáródás, amitől a leginkább rettegek.
Ma éjjel sem lesz alvás...
Köszi a válaszokat, és drukkoljatok nekünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!