Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig érdemes várni az összeköltözéssel?
Jézus...Marcsi.
Hát, ahogy leírod, talán időszerű lenne összeköltözni,
de rendkívül eltérnek a véleményeitek. A lánykérést mindenképp elhamarkodottnak látom, hiszen még együtt sem éltetek (lakva ismerszik meg az ember....).
A saját lakás dolgot nem értem, hogy mire alapozza, nyilvánvalóan nem áll ő sem úgy, hogy hitelt fizessen 15 évig.
Albi lenne majd a jó megoldás, egyenlőre, míg nem tudtok tisztességesen félretenni.
Utolsó mondatodra: meg kell beszélni, ha nem....akkor a 3 éved röppen az ablakon.
Ööö....elvesz,de akkor továbbra is különéltek,amíg össze nem jön a pénz lakásra?Vagy odaköltözöl a szüleikhez?
Szerintem lehet eljegyzés,de a tervezek veled ellentéte,hogy majd akkor ha lesz lakás.Amit én ùgy értek,hogy a sajátja.Tehát nem kettőtökre,hanem pusztán magára gondol.Tudom,hogy többesszámban írtad nem lesz elég pénzetek,de ez nekem úgy tűnik,hogy az ő saját lakása a lényeg.
Az pedig a másik része,hogy nem.is tudjátok milyen lenne együttélni,lehet nem menne.De mindez előtt azért elvesz?
Hát pedig kéne együtt lakni.. A heti 2x találkozásra kapcsolatot építeni harmatgyenge. Mindketten simán a legjobb formátokat mutatjátok élőben, még nem is tudjátok milyen a másik egy átlag hétköznap, amikor nyűgös, beteg, sokáig melózik, stb stb..
Márpedig albizni kéne.
És ha te albiba mész? Egy szobát pl kibérelni, és ő gyakrabban jönne?
Párom 33, én 30 és jelenleg keressük a lakást közösen. Felveszünk 15 misit kb hitelre, ketten elbírjuk a törlesztőt. Ha 100% önerőt akarunk, majd 10 év múlva talán meglenne. Nyilván baromság erre várni, a hitel sem az ördögtől való.
Párom megmondta, velem tervez, de csak akkor kér meg, ha együtt lakunk, előtte semmi értelme és maximálisan igaza van, én se mondanék igent egy ilyen szitura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!