Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is az ilyen nők tetszenek?
Kicsi kerek mell, nagyobb viszont feszes és kerek fenék, vékony derék, lapos has, hegyes orr, hegyes áll. Nagy ajkak és nagy szemek?
(Persze szilikon nélkül)
> Ja, csak nem mindegy, hogy milyen pasiknak. Ha dagi, csúnya és igénytelen lennék, elég kicsi eséllyel lenne jóképű sportos barátom.
Olyan nőket látni egész jó pasikkal, hogy konkrétan már ez sem jelent semmit.
Nem divat a nagy mell? Te gondolkodsz??
Minden pasi a nagy mellekre bukik, mert a nőiesség szimbóluma. Nem a lapos mellkasúakra gerjednek, max a homokosok.
Egy nagymellű nő sírását hallhattuk😂
Nekem nincs nagy mellem, 75B, közepes. Minden pasim imádta és dicsérte eddig, még azt is mondták, hogy ha meg akarnám nagyobbíttatni, lebeszélnének :D Pedig pénzem is lenne rá, de semmiképp sem tenném(amúgy sem tetszik a műmell sem). Nem áll mindenkinek jól a nagy mell, pl nekem mint alacsony vékony lánynak hülyén állna. Plusz már huszonévesen elkezd lógni, fáj tőle a hátad meg minden. Én sose irigyeltem a nagy mellű nőket, de ízlések és pofonok🤷🏼♀️
Mondjuk akinek A-s melle van, az tényleg szívás. Azt már lehet inkább megműttetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!