Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek általában jobban tetszenek a pisze orrú nők, mint azok, akiknek túl nagy, esetleg görbe, hegyes, krumpli stb?
De épp ezaz, hogy az orr nagyon sokat számít az arcon. Én valahogy minidg szebbnek láttam a pisze orrú nőket, lágyabbak a vonásaik.
Persze. A pasiknak tök mindegy, nem azt nézik. Az összkép számít...stb
De azért próbaképp tegyél fel orrműtét előtte-utána fotókat, melyik tetszik nekik jobban.
Na igen, nem véletlenül műttetik meg sokan😀
Fogalmam sincs, hogy mi az oka, de egy idő után feltűnt, hogy több nagy orrú lány jött be, mint kis orrú.
#4: Ja, mi aztán annyira látjuk az orrműtétek előtti és utáni helyzetet... Te hány férfitől hallottad már, hogy xy nagyon bejön neki, de nem foglalkozik vele, mert nagy az orra? Na, én sem hallottam még.
Ha előtte-utána képekkel akarsz viszonytani, akkor jobb példa a "nem jönnek be a kigyúrt pasik" és "ne legyen túl izmos a pasi" szövegekhez egy gyúrás előtti és utáni kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!