Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek is az ilyen nők tetszenek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is az ilyen nők tetszenek?

Figyelt kérdés

Kicsi kerek mell, nagyobb viszont feszes és kerek fenék, vékony derék, lapos has, hegyes orr, hegyes áll. Nagy ajkak és nagy szemek?

(Persze szilikon nélkül)

2019. júl. 23. 14:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
55%
Igen!
2019. júl. 23. 14:49
 2/20 anonim ***** válasza:
75%

Arányos legyen vagy közelítsen hozzá, aztán akkor tetszik. A nagyobb viszont feszes feneket azt hiszem, hogy nem értem....minél nagyobb ?

33/f

2019. júl. 23. 14:50
 3/20 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Nekem a nagyobb mell tetszik.
2019. júl. 23. 14:50
 4/20 anonim ***** válasza:
46%
nagy szem? Szerintem ha már nagyobb a szeme, majd kidülled az valami betegség miatt lehet.
2019. júl. 23. 14:52
 5/20 anonim ***** válasza:
73%
Itt most egy konkrét lányról van szó, ugye? 😁
2019. júl. 23. 14:52
 6/20 anonim ***** válasza:
32%
Hát én kb ilyen vagyok és igen sok pasinak tetszek :D De ez elég evidens, kb azt írtad le, hogy legyen szexi és szép.
2019. júl. 23. 15:01
 7/20 anonim ***** válasza:
94%

> Hát én kb ilyen vagyok és igen sok pasinak tetszek :D De ez elég evidens, kb azt írtad le, hogy legyen szexi és szép.

Tetszem* amúgy a korosztályod (gondolom, 18-25 között vagy) tagjai mindig sok pasinak tetszenek, ha nem extrém rondák.

2019. júl. 23. 15:03
 8/20 anonim ***** válasza:
A kérdező konkrétan egy nőről beszél. Kíváncsi hány férfinek tetszik még az a nő aki neki.
2019. júl. 23. 15:07
 9/20 anonim ***** válasza:
52%

Ja, csak nem mindegy, hogy milyen pasiknak. Ha dagi, csúnya és igénytelen lennék, elég kicsi eséllyel lenne jóképű sportos barátom.

2019. júl. 23. 15:08
 10/20 A kérdező kommentje:
Nem, mellélőttél xD lány vagyok, alacsony önbizalommal és szeretnék olyan lenni mint a fent leírt lány (akinek a tulajdonságait összeszedtem különböző lányoktól) Úgy láttam mostanában nem divat a nagy mell és az az alkat ami nem a törékenységet tükrözi. Jöhetnek még válaszok
2019. júl. 23. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!