Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt most miért csinálta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most miért csinálta?

Figyelt kérdés

Adott egy 30éves férfi, aki előszőr csak meg akart dugni, de mivel nem hagytam neki kialakult inkább egy barátságféle persze továbbra is próbálkozott de sose adtam magam. Viszont egyre többet mentünk ide oda együtt jól éreztük magunkat, egymást kölcsönösen meghívtuk mindig mindenre tehát nem volt az, hogy most én kihasználnám őt ilyen téren. Erre ma kaptam egy üzenetet tőle, hogy nem szeretne velem többet találkozni és hogy fel a fejjel sose adjak fel semmit és köszön mindent és hogy sose fogja elfelejteni.

Azt leszögezném ő komoly kapcsolatot nem akart sose, pont emiatt sem feküdtem le vele mert én ismerem magam és tudom hogy csak megszerettem volna.

Viszont meg sem indokolta és ez most mi ilyet miért csinál valaki?

2019. júl. 23. 09:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
Miért kamuzol nekem itt? Ha már egy ilyen helyen, vad idegen, ismeretlen emberekkel sem vagy őszinte, akkor nem is értem, mit akarsz vagy miért vársz magyarázatot bármire is.
2019. júl. 23. 10:43
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem koteles megindokolni meg jobban. Mar mondta, hogy nem akar komolyat, hova indokolja meg? Ez sose volt baratsag, csak remelte, hogy megis meghuzhat. Megunta, nem akar veled tovabb szenvedni, ennyi.
2019. júl. 23. 10:55
 13/17 anonim ***** válasza:
57%
Így van ahogy előttem írják! Ne is reménykedj, hogy azért nem áll veled már szóba mert beléd zúgott! Egyszerűen megunt téged és a veled való várakozást hogy mikor dobod hanyatt magad neki! Semmi többet nem is akart, se előbb se később sem! Egy egyszerű kis numera lettél volna, egy strigula a többi között! Mivel látta, hogy nem adod könnyen magad, ezért mászkált veled össze vissza, hátha azzal becserkészik, de nem így lett, így inkább lekoccol és keresi a következő balekot akit megdöngedhet! Téged meg max ilyen olcsó kis fru....skának tarthat, egy szűz ku.....rvának mivel nem adtad be a derekad. Nyugi, jobban jártál így mintha egy olcsó konzum hölgynek titulál. Ne is emészd magad felesleges! Ez ennyi volt. Max majd még jelentkezni fog egy kósza numera végett hátha meggondoltad magad. De akkor is csak egy leszel a sok közül! Ne akard bemeselni magadnak hogy beledzugott. Nem vagy olyan jó nő! Már bocs!
2019. júl. 23. 12:15
 14/17 A kérdező kommentje:
Kedves 13 mert aztán te ismersz ès tudod milyen vagyok :D gratulálok neked hogy itt próbálsz idegeneket lehúzni de nem jött össze
2019. júl. 23. 12:23
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem vette komolyan, amikor azt mondtad neki, hogy nem teszed szét neki a lábaid, szóval egy darabig próbálkozott. Aztán látta, hogy tényleg nem fekszel le vele, szóval feladta és onnantól nem kíváncsi rád.

Emberileg nem jelentettél neki lószart se, ez van.

2019. júl. 23. 12:32
 16/17 anonim ***** válasza:
54%
13# voltam. Írhatsz bármit, akár hisztizhetsz is, a helyzeten akkor sem változtat! Nem kapott meg, ennyi! De ha megkapott volna is ennyi lennél! Nem számítasz neki egy fikarcnyit sem! Nem jelentesz neki semmit sem! Még ha a fejed tetejére állsz is, akkor sem! Ennyire semmibe vagy véve! Még azt is feltételezem hogy megkapott aztán otthagyott és ezt nem érted meg hogy miért! ? Pedig a valóság az amit leírtam, és amit a többiek is leírtak! Egy semmi vagy! Egy lúzer!
2019. júl. 23. 12:45
 17/17 A kérdező kommentje:
Èn nem hisztizek. Itt nem azzal van, baj hogy leírtad a vèlemènyed hanen, hogy ismerrtlenül fikázol engem holott nem is tudod milyen vagyok. De ez nyílván róllad suggal sokat nem pedig róllam ;)
2019. júl. 23. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!