Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most miért csinálta?
Adott egy 30éves férfi, aki előszőr csak meg akart dugni, de mivel nem hagytam neki kialakult inkább egy barátságféle persze továbbra is próbálkozott de sose adtam magam. Viszont egyre többet mentünk ide oda együtt jól éreztük magunkat, egymást kölcsönösen meghívtuk mindig mindenre tehát nem volt az, hogy most én kihasználnám őt ilyen téren. Erre ma kaptam egy üzenetet tőle, hogy nem szeretne velem többet találkozni és hogy fel a fejjel sose adjak fel semmit és köszön mindent és hogy sose fogja elfelejteni.
Azt leszögezném ő komoly kapcsolatot nem akart sose, pont emiatt sem feküdtem le vele mert én ismerem magam és tudom hogy csak megszerettem volna.
Viszont meg sem indokolta és ez most mi ilyet miért csinál valaki?
#1-es vagyok
Aki szexet vagy szerelmet akar a másiktól nem fogja beérni hosszútávon a barát szerepkörrel, egy-két ritka esettől eltekintve.
Engedd el, hagyd őt és ne bánkódj, jobb ez így mindkettőtöknek.
de akkor miért nem mondta meg ezt?
mert visszakérdeztem, hogy mi az oka de csak nem mondta el
megértettem volna ha van valakije vagy ha mert nem feküdtem le vele
(bár ő mindig több vasat tart a tűzben nem bír a vérével ezt pontosan tudtam jól bárkivel lefeküdne mert szexmániás és ezt ő be is valja) Szóval amióta ismerjük egymást azóta is volt nőkkel és eddig ez nem volt gond szóval nem értem
Ő nem barátkozott veled, hanem továbbra is le akart fektetni. Azt gondolta hogy idővel beadod a derekad ha haverkodik kicsit és elmentek pár randira, de ez nem valósult meg, ő meg már nem akar több időt és energiát beléd fektetni. Ez egyértelmű. Csak egy dolgot akart és azt nem kapta meg, a türelme meg elfogyott.
Megmondani meg nem fogja, mert ahhoz már kellenének a tökei is.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!