Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány miért csinálta ezt a buszon?
Ott volt barátjával a busz közepén, barátja háttal állt hátra fel, a lány meg tudott hátra fele nézni, én leghátul voltam a buszon.
Azt csinálta a csaj hogy át ölelte a barátját, nyakához bujt a lány és csókolta, de sokszor rám nézett egy kicsit. Majdnem mindig rá néztem és pont ő is, inkább el fordultam és beszélgettem unokaöcsémmel.
A lánnyal már találkoztam az utcákban nyáron, még rám is köszönt hogy szia. Egy utcába lakunk csak ő nagyon lent, sose beszélgettünk. Fél roma a lány.
De facebookon láttam kommentekbe szeretik egy mást.
Tudom a nevét, de ő nem tudja az enyémet.
Az, hogy facebookon mi van, oszd el 10-el, minden, csak nem reális. Nem a valóságot mutatja. Hiszen ismerek olyat, aki facen az összes képén mosolyog, élőben pedig savanyú ábrázata van.
Húzta az agyadat amúgy, élvezte az egópolírt, hogy szemmel megszexualizáltad. 🙂
Akkor meg minek köszönt nekem az utcán ha nem ismer?
Akkor is jól megbámult.
Barátja van. Mi a kérdés? Kell neked olyan nő, aki a kan mellett ide-oda nézelődik?
De valszeg nem is nézelődött, csak belemagyarázod, mert bejön neked.
Lapozz inkább és keress egy szabad nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!