Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány miért csinálta ezt a buszon?
Ott volt barátjával a busz közepén, barátja háttal állt hátra fel, a lány meg tudott hátra fele nézni, én leghátul voltam a buszon.
Azt csinálta a csaj hogy át ölelte a barátját, nyakához bujt a lány és csókolta, de sokszor rám nézett egy kicsit. Majdnem mindig rá néztem és pont ő is, inkább el fordultam és beszélgettem unokaöcsémmel.
A lánnyal már találkoztam az utcákban nyáron, még rám is köszönt hogy szia. Egy utcába lakunk csak ő nagyon lent, sose beszélgettünk. Fél roma a lány.
"Kell neked olyan nő, aki a kan mellett ide-oda nézelődik?"
Nem
"De valszeg nem is nézelődött, csak belemagyarázod, mert bejön neked."
Azért fordultam el hogy ne lássam hogy néz.
Meg nekem ne köszönjön senki utcán aki idegen.
Csak idegesített hogy néz.
Ésszel beszéljél nem vagyok a kutyád.
Leszarod a lànyt, meg nem érdekel téged, de azèrt kívàncsi vagy hogy mièrt " nézett tèged". Bàr szerintem se nézett téged, csak bemeséled magadnak.
Lehet hogy benne voltál csókolózás közben a perifériás látószögében hogy felé nézel, és azért nézett oda.
Az meg hogy egyszer véletlen köszönt neked az nem bűn. Én is köszönök az utcàmban lakóknak akiket csak látásból ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!