Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a neten elterjedt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a neten elterjedt "rajz"? Ezt komolyan gondolják? Mi ennek az eredete?

Figyelt kérdés

Erről lenne szó, de rengeteg változatát láttam már, sokszor történetek hőseire, képregényalakokra, de még játékszereplőkre levetítve is:

[link]

Ez mégis mi? Gondolom én az első férfi lenne a "lúzer ember" (habár a legtöbben kb. ilyenek csak más anatómiával és stílussal) - ezt még esetleg elfogadom, hogy lehúzzák - de könyörgöm! - mi ez a második "férfi"? Ez lenne a "menő ember"? Már nem azért, de ez inkább valami idegesítő bunkó akire általában rendőrt hívnak, vagy szórakozóhely esetén hamar a kidobóemberek gyűrűjében találja magát. Mi ez a járás? Mik ezek a ruhák? Vagy ez csak valami karikatúra, aminek az a célja, hogy az első - amúgy tökátlag - fazon szimpatikusabb legyen? De az meg minek? A többség így is ilyen, míg a másodikhoz hasonlót 2-3 alakot ismerek, de mindenki utálja, mert állandóan üvölt és ilyen önjelölt Johnny Bravo, csak szarabb humorral.

De vannak további képek is:

[link]

Az alsó embernél, mi ez az ülés? A felső se jobb, a többség szerintem valahol félúton van, de hát ez... nem is tudom, egy csomót röhögtem ezen, de az már félelmetes, ha valaki ezt komolyan gondolta, készítés közben. Az meg méginkább, ha szerinte ez a második fazon a "nagyon menő ember"

De van tovább is:

[link]

EZ MI? Ki vizel így? Egyik se túl reális, az első csak simán "valószerűtlen", de ez a második ez mégis mi? Rendőrt is hívnék az ilyenre vagy nagyon hamar arconvágnám az esernyőmmel vagy ilyesmi.

...? Ennek van valami története? Egyre többször futok ezekbe, ha szar (vagy épp jobb) poénokat keresek a(z angol nyelvű) neten.

#ez menő volna? #decc nát fáni bró
2019. júl. 21. 21:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
40%
Az utolsó megint 1 értelmes példány lehet... Pont fordítva van, nem a férfi válogat, hanem a nő. Nem a nő megy ismerkedni, hanem a férfi. Miért adod elő fordítva? H a nő oda megy a férfihez, de ő elutasítja mert neki a top 20% kell. Nem ez a valóság.
2019. júl. 22. 10:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Nyilván a férfiak alsó 80%-a egyedülálló/nőtlen incel, aki szüzen fog meghalni. Ezt a sok baromságot, amit itt összehordtok, komolyan el is hiszitek?
2019. júl. 22. 12:02
 13/14 anonim ***** válasza:

Vicces, en szuzen fogok meghalni, de fejre kicsit olyan vagyok, mint a jobb oldali karakter. Mar csak a spargaulest kellene megtanulnom :D

[link]

2019. júl. 22. 14:54
 14/14 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom, számomra inkább tűnik úgy, hogy a nők össze-vissza választanak.

Egy kezemen meg tudom számolni, hogy az ismeretségi körömből az elmúlt egy évben hány olyan friss párt láttam, akikre azt mondom, na ezek tényleg összeillenek.

2019. júl. 22. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!