Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a neten elterjedt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a neten elterjedt "rajz"? Ezt komolyan gondolják? Mi ennek az eredete?

Figyelt kérdés

Erről lenne szó, de rengeteg változatát láttam már, sokszor történetek hőseire, képregényalakokra, de még játékszereplőkre levetítve is:

[link]

Ez mégis mi? Gondolom én az első férfi lenne a "lúzer ember" (habár a legtöbben kb. ilyenek csak más anatómiával és stílussal) - ezt még esetleg elfogadom, hogy lehúzzák - de könyörgöm! - mi ez a második "férfi"? Ez lenne a "menő ember"? Már nem azért, de ez inkább valami idegesítő bunkó akire általában rendőrt hívnak, vagy szórakozóhely esetén hamar a kidobóemberek gyűrűjében találja magát. Mi ez a járás? Mik ezek a ruhák? Vagy ez csak valami karikatúra, aminek az a célja, hogy az első - amúgy tökátlag - fazon szimpatikusabb legyen? De az meg minek? A többség így is ilyen, míg a másodikhoz hasonlót 2-3 alakot ismerek, de mindenki utálja, mert állandóan üvölt és ilyen önjelölt Johnny Bravo, csak szarabb humorral.

De vannak további képek is:

[link]

Az alsó embernél, mi ez az ülés? A felső se jobb, a többség szerintem valahol félúton van, de hát ez... nem is tudom, egy csomót röhögtem ezen, de az már félelmetes, ha valaki ezt komolyan gondolta, készítés közben. Az meg méginkább, ha szerinte ez a második fazon a "nagyon menő ember"

De van tovább is:

[link]

EZ MI? Ki vizel így? Egyik se túl reális, az első csak simán "valószerűtlen", de ez a második ez mégis mi? Rendőrt is hívnék az ilyenre vagy nagyon hamar arconvágnám az esernyőmmel vagy ilyesmi.

...? Ennek van valami története? Egyre többször futok ezekbe, ha szar (vagy épp jobb) poénokat keresek a(z angol nyelvű) neten.

#ez menő volna? #decc nát fáni bró
2019. júl. 21. 21:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%

Olyan ez, mint a gyakoris örökszűz férfiak nyűglődése. Brühühü szegény teszetosza, önbizalomhiányos mimóza csávó nem kell a nőknek (függetlenül attól, hogy még életében nem beszélgetett eggyel sem az anyján kívül), pedig nagyon kedves, rendes, udvarias. Csak megszólítani sem mer, ha pedig te szólítod meg őt, akkor ott helyben agyvérzést kap. Messze nincs annyi ilyen srác, mint ahogy az itt rendszeresen nyűglődő férfiak hiszik (pl nemrég olvastam egy kérdésben, hogy az egyikük szerint a férfiak 70%-ának nem jut nő...), én személy szerint kb kettő ilyet ismerek.

Na az ilyen csávók szerint aki a nőknek tetszik, az kizárólag valami agresszív, őrjöngő, erőszakos tahó pöts lehet, aki semmibe veszi őket és mindenki mást és amúgy egyetlen pozitív tulajdonsága sincs (ellentétben a főnyeremény nebáncsvirág fiúkákkal), kizárólag a külseje miatt szeretik a nők. Kivéve akkor, ha sok a pénze. Akkor a pénze miatt szeretik és aranyásó rbnc mind.

Röhej az egész.

2019. júl. 21. 21:45
 2/14 anonim ***** válasza:
23%
Ha ez megnyugtat akkor én soha életemben nem láttam egyiket se. Mindenki olyasmibe fut bele, amilyen témák érdeklik... Amúgy grafikailag ocsmány. Magadra vess, ha ilyesmiket nézel. Én ahogy kinyitottam a képet, már zártam is be, nem érdekelt mi volt ráírva. Kevesebbet kellene azon pörögnöd, hogy még szűz vagy nincs csajod.
2019. júl. 21. 21:52
 3/14 A kérdező kommentje:

Aha! Volt egy ilyen gyanúm, hogy ilyesmi is állhat a háttérben, annyira túl van karikírozva mindkettő, az első TÚL lúzer a második TÚL "menő"(?) pedig ez a két véglet viszonylag ritka. És érezni a szándékot is, ezért nem is értem, ki gondolta ezt komolyan...

2019. júl. 21. 21:56
 4/14 anonim ***** válasza:
81%

Oooooo a Chad és a szűz fiú.

Elvileg pride hónapban összejöttek.

2019. júl. 21. 21:56
 5/14 anonim ***** válasza:
Vannak bajok a rajzoló szubkultúráján belül. De sértőek ezek az általánosítások, bár külsőre közel állok a szerintük "lúzer" figurához, de mégsem viselkedem így. Még csak az kellene...
2019. júl. 21. 22:01
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem kell komolyan venni, jó ha a neten található karikatúrák közül felének van némi igazság tartalma. A fenti is egy bizonyos közösség ideáját próbálja terjeszteni, attól még nem fog bekerülni a középiskolások felvételiébe.
2019. júl. 21. 22:30
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, ez csak egy karikatúra... totál végletesen mutatja be a “lúzer szűzfiút”, meg a “tahó menőcsávót”. A karikatúrának ez a “dolga”. Mit nem értesz ezen?
2019. júl. 22. 07:39
 8/14 anonim ***** válasza:
19%

1-es, azért van ez a véleményed, s azért nincs a társaságodban "lúzer" fiú, mert kerülöd őket, pedig tényleg nem jut a fiúk 80%-ának nő. A férfiak felső 20%-a osztozik a nők felső 80%-án. Ez tény. Az, hogy te a 20%-al veszed körül magad, attól még a többi is létezik. Nézd csak meg sarkítva, ott a tinder. Sarkítva, de nyíl egyenes. A nők ugyanazt a 20%-ot húzkodják jobbra, s ezen osztoznak. Van 1 millió potenciális korban hozzádillő jelölt, ebből 800ezer számodra nem releváns a kinézet miatt. A 200ezer is szép nagy szám ám....

Ezeket a sorokat úgy írtam, hogy a matchek, visszajelzések alapján én is a 20%-ba sorolom magam, mert minden napra juthatna más, de nem erről szól az életem. Szóval nem valami kis otthonülő pojácának gondolom magam, még mielőtt lepontoznátok.

[link]

2019. júl. 22. 10:11
 9/14 Lazy Lover ***** válasza:
0%
Érdekes az ilyen tapló gombáknak mindig van csajuk aki normális az meg uncsi meg nyálas duma megy a "nőknél"
2019. júl. 22. 10:21
 10/14 anonim ***** válasza:
A Tinder nem a való élet leképeződése, hanem egy mesterségesen kreált anomália. A férfiak nagy része a valóságban házas vagy párkapcsolatban él/egy szakítást követően két párkapcsolat között van. Persze ha nektek a "top 20%" nő kell, akkor így jártatok.
2019. júl. 22. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!