Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülye ötlet?
Figyelt kérdés
Egy lány nevét szeretném megkérdezni. Ritkán futunk össze és azt is csak nagy tömegben, viszont nagyon tetszünk egymásnak. (én is neki)
Mivel kb. 20 másodpercet látjuk egymást, arra gondoltam, hogy rajzolnék neki egy kártyát, amin rózsa van és alatta megkérdezném a nevét. (nem gagyi rajz, inkább művészi)
Azért ez az ötlet merült fel bennem, mert nem akarom mindenki előtt kellemetlen szituba hozni és idő sincs erre. A rajzot pedig eltehetné emlékbe.
2017. okt. 22. 09:00
2/16 anonim válasza:
Ha kb. húsz másodpercet látod, honnan tudod, hogy tetszel neki?
3/16 A kérdező kommentje:
Abból, hogy az a 20 mp azzal telik, hogy folyamatosan egymás szemébe nézünk és idiótán vigyorgunk egymásra és már utánanézett a nevemnek. (lebukott mikor a névkártyámat nézte, mert nem tudta kiolvasni és zavartan nevetett)
2017. okt. 22. 09:06
4/16 anonim válasza:
Hát mert az, hogy felmutatsz egy rajzot amin az áll: hogy hivnak? Az nem kellemetlen?
Számomra fura lenne.
5/16 A kérdező kommentje:
Jaj, nem így kérdezném meg. :'D
2017. okt. 22. 09:08
6/16 A kérdező kommentje:
Ez olyan nyers megfogalmazás.
2017. okt. 22. 09:09
7/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon kreatív,aranyos gesztus. Nem a mindennapi "mi a neved nyuszika,cicuska,mókuska" stb idegesítő becézgetések. Én azt mondom,csináld.
8/16 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a válaszokat!
2017. okt. 22. 09:15
9/16 anonim válasza:
" (nem gagyi rajz, inkább művészi) " Ennyire tudsz rajzolni?
10/16 anonim válasza:
Azért firkálj oda egy email címet is az aljén apró betűkkel, hátha a 18. másodpercben olvassa el, és nem lesz ideje szóban válaszolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!