Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy te nem vagy agresszív, de legszívesebben bevernéd, valakinek az arcát? Normális dolog így érezni?
Figyelt kérdés
2019. júl. 21. 15:18
2/7 anonim válasza:
Ó, de még mennyire. Békés, filigrán termetű, egyáltalán nem sportos vagy erőszakos típusú nőként megdöbbentően gyakran fordul elő, hogy szívem szerint lekevernék valakinek egy nagyot, pedig se nem frusztrált nem vagyok, se nem elégedetlen úgy általában az életemmel. Szerintem ez normális, az élet ilyen, vannak idegesítő emberek, akik felhúzzák az embert, és csak a civilizált magatartása miatt mosolyog ahelyett, hogy beverné az orrát. Nem kell mindenkit kedvelni, na. Gyanítom, más is érzett már így velem kapcsolatban, szóval annyira én nem érzem magam rosszul ezek miatt.
3/7 anonim válasza:
Mindenkivel előfordul, csak a többség megállja, kulturális okokból. A baj az, ha már mindenki iránt ilyesmit érzel.
4/7 anonim válasza:
Van. Amíg tudsz uralkodni magadon, addig nincs baj. Viszont az elfojtott agressziót le kell vezetni valahogy, mondjuk sporttal. Ha nem adod ki magadból, akkor előbb-utóbb elszakad a cérna.
5/7 anonim válasza:
Nem szoktam így érezni. Akkor sem, ha valaki felidegesít.
6/7 anonim válasza:
Ha ritkán érzel így, vagy csak 1-2 embert váltja ki ezt, de nem ütsz, az normális. Ha gyakran ezt érzed, vagy sok ember iránt, és komoly önuralom kell, akkor agresszív vagy, és nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!