Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem él együtt a párjával, ezt hogyan oldja meg?
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan beszéltek mikor személyesen nem látjátok egymást? Telefonon vagy skype-on vagy facebookon? Esetleg Viber?
Én a párommal sokszor facebookon és régebben skypeon is de most már az elmaradt, igaz, hogy amúgy is elég sokat láttam a napokban. Viszont nekem valahogy semmi nem jó, mert a messengeren keresztül valahogy nem az igazi. A semmitől jobb de néha idegesítő nekem.
A Skype már jobb de azt meg állandóan nem akarom, mert akkor meg lehet az lenne unalmas.
A kettő kombinációja lenne a legjobb.
De az érdekelne, hogy ti hogy oldjátok ezt meg ha nem éltek együtt? És milyen gyakran találkoztok?
Aznap mikor találkozunk, akkor nincs ez az írogatás meg skype inkább akkor amikor nem találkozunk.
"A Skype már jobb de azt meg állandóan nem akarom, mert akkor meg lehet az lenne unalmas."
Komolyan az neked az izgalom netovabbja, hogy mindig mas platformon csevegjetek? Van egy sejtesem, hogy nem a messenger, nem is a skype az unalmas, hanem te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!