Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki nem él együtt a párjával,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem él együtt a párjával, ezt hogyan oldja meg?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy hogyan beszéltek mikor személyesen nem látjátok egymást? Telefonon vagy skype-on vagy facebookon? Esetleg Viber?

Én a párommal sokszor facebookon és régebben skypeon is de most már az elmaradt, igaz, hogy amúgy is elég sokat láttam a napokban. Viszont nekem valahogy semmi nem jó, mert a messengeren keresztül valahogy nem az igazi. A semmitől jobb de néha idegesítő nekem.

A Skype már jobb de azt meg állandóan nem akarom, mert akkor meg lehet az lenne unalmas.

A kettő kombinációja lenne a legjobb.

De az érdekelne, hogy ti hogy oldjátok ezt meg ha nem éltek együtt? És milyen gyakran találkoztok?

Aznap mikor találkozunk, akkor nincs ez az írogatás meg skype inkább akkor amikor nem találkozunk.

2019. júl. 21. 08:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Én három naponként megyek haza. Telefon, messenger. Van amikor kimarad a 3 nap, de nem problémázunk miatta. 18 év után már minek. :)
2019. júl. 21. 08:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Te se tudod már mit csinálj jó dolgodban. Mi sms-ben meg rendes telefonhívással kommunikáltunk. Nem volt más.
2019. júl. 21. 09:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi együtt élünk, de amikor nem vagyunk együtt (dolgozunk, elutazott valamelyikünk, akármi), akkor messengeren kommunikálunk, ez volt abban a kb 2 hétben is, amikor nem éltünk együtt. Akkoriban is minden nap találkoztunk, legfeljebb minden másnap, ha éppen nem volt megoldható a randi, szóval nekünk ez elég intenzív volt. Nyilván nem az igazi messengeren beszélgetni, de arra jó, hogy érezze az ember, gondolnak rá, és ez az állandó kontakt köztünk nekünk jó érzés.
2019. júl. 21. 09:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Messenger, vagy ha valami ASAP, akkor FaceTime
2019. júl. 21. 09:55
 5/6 anonim ***** válasza:

"A Skype már jobb de azt meg állandóan nem akarom, mert akkor meg lehet az lenne unalmas."

Komolyan az neked az izgalom netovabbja, hogy mindig mas platformon csevegjetek? Van egy sejtesem, hogy nem a messenger, nem is a skype az unalmas, hanem te.

2019. júl. 21. 10:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Viber sok képpel+néha hívás
2019. júl. 21. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!