Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a külföldi párotok semennyire nem érdeklődne a szokásaitok iránt?
Ha úgy alakulna, hogy külföldi barátnőm lenne, elsősorban azt szeretném, ha az embert látná bennem, és nem az élő történelmi-néprajzi olvasókönyvet.
Miért kéne, hogy kardinális kérdés legyen az, hogy érdekelje a történelem?
Az meg, hogy nem szereti a tipikus magyar ételeket... mégis, mi a fészkes fenéért kéne felrónom neki, hogy mit szeret, meg mit nem? Mint ha bárki tehetne arról, hogy mi ízlik neki, meg mi nem.
Egyébként nem passzoltok egymáshoz. Neked nem egy társ kell, hanem egy rajongó, aki nem az embert, hanem "a magyart" látja benned.
Az én párom is külföldi, ő biztosan a szememre hányná egy idő után, ha egyáltalán nem érdekelne az ő kultúrája, de nem is erőltetünk egymásra semmit. Én sem rá, és ezen még nem is nagyon gondolkoztam, azért mégiscsak itt él, meg a családommal ünnepel bizonyos ünnepeket, stb., tehát a magyar kultúra is valamilyen szinten része az életének, ha tetszik neki, ha nem.
N
A felesegem kulfoldi es ugyan tudja a koszoneseket de mikor Magyarorszagon jarunk akkor nam hasznalja, fel magyarul megszolalni.
A magyar eteleket nem szereti de en se nagyon. Pacalt, zsiros kenyeret nem szeretem, porkoltert se rajongok ugyhogy megertem hogy nem izlenek neki.
Engem nem zavar :D Az orszag tetszik neki, lakna is velem Magyarorszagon de nem tud magyarul es nehezkes lenne a munkakereses neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!