Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmeséled hogy ismerted meg külföldi párodat?
Figyelt kérdés
Akinek van ilyen története lenne szíves megosztani velem? :)2019. júl. 15. 23:41
1/7 Mihago válasza:
OKCupid és néha máshol. De itt igazából én vagyok a külföldi.
2/7 anonim válasza:
Egy nyaralás alkalmával ismertem meg, fejbedobott véletlenül egy labdával. Cserébe meghívott délután egy sörre, ahol jól elbeszélgettünk (angolul) és végül összejöttünk. Egy darabig működött a távkapcsolat, de sem én nem tudtam kiköltözni a tanulmányaim miatt Németországba, sem pedig ő nem tudott ideköltözni. Így végül nem maradtunk együtt, de a jó viszony megmaradt.
3/7 anonim válasza:
Az egyetemen csoporttársak voltunk majd az egyik kolibuliban összejöttünk. Rá két évre házasság majd ház és két gyerek. Azóta is tart a szerelem.
4/7 anonim válasza:
Külföldön önkénteskedtünk mindketten.
5/7 anonim válasza:
Külföldi gyerektáborban dolgoztunk mindketten, ő helyiként. Ott jó barátok lettünk, és miután hazajöttem is majdnem minden nap beszéltünk. Néhány hónappal később eljött Pestre, és akkor összejöttünk. Ennek másfél éve, jövő hónapban költözünk össze.
6/7 anonim válasza:
Egy bútorkiálltás magyar standját vezettem, ahol ő volt az egyik szakértő. Azért küldtek ki, mert jól beszéltem a nyelvet.
Többször is bejött abba a terembe, ahol a stand állt, és a kiállítás utolsó napján meghívott vacsorázni.
Másfél évvel később összaházasodtunk, két szép gyerekünk lett. Kommunikációs problémáink alig voltak, de mellette sokkal jobban megtanultam az ország nyelvet.
A gyerekek mindkét nyelvet beszélik.
7/7 A kérdező kommentje:
De jó kis sztorik! Köszi, hogy megosztottátok! Minden jót nektek! :)
2019. júl. 16. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!