Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mit kerestek egy nőben? Mi az, amit ha megtaláltok egy nőben, akkor el nem cserélnétek másra?
Figyelt kérdés
Sajnos úgy érzem, hogy már ide kell kiírnom ezt a kérdést, mert annyira nem értem amit magam körül látok. Sokszor azt látom a körülöttem lévő pároknál, hogy a férfinak van egy szép, kedves, okos barátnője és ha találkozik egy "sokkal dögösebbel", akkor mint akit megbabonáztak, lelép vagy félrelép és sajnos elég kevés olyan fiút ismerek, akik ezeknek ellenáll és ettől függetlenül nem enged ennek a "kísértésnek". Ez azért elkeserítő, mert ugyan nekem nincs jelenleg senkim, és komoly kapcsolatra vágyom, de konkrétan már a kedvem is elmegy tőle néha, hogy ismerkedjek, mert valahogy mindig azt érzem, hogy soha nem leszek elég jó valakinek, mert jobbat úgyis lehet mindig találni. Most persze erre lehet azt mondani, hogy önbizalomhianyom van, mert biztos benne van a pakliban ez is, de sok más barátnőmmel is beszéltem erről, és ők is azt mondták, hogy nagyon sokszor félnek attól, hogy hiába csinosak, szépek, a fiúk hajlamosak mindig a "szebbet" és "szebbet" keresni és kevésbé kötődnek érzelmileg valakihez. Lehet, hogy tévedek, és nem így van, nem leszolni akarom az ellenkező nemet :D, ezért is kérdezlek meg itt inkább titeket, mert érdekelne, hogy nektek tényleg ennyire fontos, hogy egy nő "bomba" legyen? Eltudnatok hagyni a baratnotoket egy olyanert, aki jobb nő?2019. júl. 19. 22:12
21/23 anonim válasza:
#1 a mai világban szinte minden nő dolgozik, találni olyat is aki nem akar, ezek a plázacicák.
Nem tudom hogyan érted hogy lenéznek a miatt mert gazdag vagy!? Ezt kifejtenéd? Akár itt akár privátban mert érdekel. Köszo 😊
22/23 anonim válasza:
Ha egy értelmes és elviselhető nőt találnék, nem cserélném másra.
23/23 anonim válasza:
Legyen humoros, intelligens, szellemi partner, akivel vannak közös témák, legyen jószívű, kedves, ne akarjon megváltoztatni, fogadjon el úgy, ahogy vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!