Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mit kerestek egy nőben? Mi az, amit ha megtaláltok egy nőben, akkor el nem cserélnétek másra?
"Szerintem meg kell adni a férfinak azt, hogy érezze, Ő a családfő és a csaladfenttarto"
Szerintem meg nem. Akit kiherél az, hogy a barátnője/felesége sikeres és egy vasára se szorul rá, az nekem nem kéne.
A seggvakarásra meg ne legyen büszke senki sem, akár nő, akár férfi. Arra meg végképp ne, hogy azért nem dolgozik és csinál valami értelmeset az életében, mert van elég pénze, hogy jól éljen. Nem attól lesz valaki sikeres, hogy sokat keres, hanem attól, hogy volt értelme élnie, és nyoma marad utána.
N35
"Legyen sok csók, bújás és szex 4-5 év után is. Sajnos ebben minden nővel csak rossz tapasztalatom van. 42f"
Max. 4-5 nő az a "minden nő". Ebből általánosítani elég sovány.
Hogy megbízhassak benne 100%-ban. De tényleg, bármilyen témáról is van szó. Ezért odaadnám az életem utolsó 20 évét (inkább így 50, mint úgy 70).
Persze legyenek közös témáink, művelt legyen és ne legyen szélsőségesen csúnya vagy agresszív.
Először tisztázzuk azt, amit a környezetedben látsz: Azt látod, hogy tök jó csajok mellett is félrelépnek vagy lecserélik őket.
Nos, akiknek tényleg annyira szép barátnőjük van, ahogy leírod, azok simán találhatnak mást is, szóval találnak is. Főleg fiatalon. Ugyanez megy a nők részéről is, szóval akár saját magad miatt is aggódhatsz: Vajon te lecserélnéd a felszedett pasit egy jobbra? (Tudom, nem, hivatalosan senki...)
A dologhoz még vegyél hozzá 2 fontos tényezőt:
- Attól, hogy valaki szép, nem feltétlenül lesz jó egy kapcsolatban. Adott mondjuk egy általad gyönyörűnek tartott lány, akiből te annyit látsz, hogy gyönyörű. Mellette lehet, hogy elviselhetetlen a személyisége.
- Te a kapcsolatból azt látod, amit a pár látni enged. Lehet, hogy te látod a közös nyaralást, a cuki képeket, de azt nem, hogy mögötte mennyi veszekedés van.
Szóval, ne aggódj. Ha kicsit is értelmes vagy és jól választasz, törődsz a másikkal, akkor nem fognak félrelépni. Szerintem inkább erről szól a kérdés, mint arról, hogy konkrétan engem mi fog meg. Azzal nem mennél sokra, ha azt írnám le :D
"Ti mit kerestek egy nőben?"
Én a valódi társat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!