Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol felbukkan, hol eltűnik. Rákérdezzek?
Figyelt kérdés
Úgy tűnik ma ez egy ilyen nap, hogy mindenkinek ilyen a problémája. :D
Nekem is ez a gondom, hogy van egy srác, aki hol ír, de akkor nagyon benne vagyunk a témába, aztán eltűnik. Napokra. Néha beír valamit és ennyi. Majd újra több nap csend. Nem tudom ezt mire vélni, vagy hogy hogy álljak hozzá.
Szerintetek érdemes rákérdezni, hogy ez mi a részéről? Nem szeretek találgatni, hogy "biztos nem érdeklem annyira" stb.
2019. júl. 19. 15:42
1/10 anonim válasza:
Kérdezz rá, veszteni nem fogsz vele.
2/10 A kérdező kommentje:
Még csak olyan kifogást se tudok elképzelni, hogy túlórázik, sokat dolgozik, mert pár napja este azt tette fel a netre, hogy fagylaltkelyhet lapátol éppen... Nyilván van magánélete stb. viszont szerintem mindenkinek belefér pár sort írni, hogy még él... Lehet én gondolkodok rosszul
2019. júl. 19. 15:47
3/10 anonim válasza:
Persze, annak írnak is pár sort minden nap, akit komolyan vesznek. Ez ilyen.
4/10 A kérdező kommentje:
Akit meg nem veszek komolyan, azt békén hagyom magamból kiindulva... Viszont ő itt-ott felbukkan... És nem értem.
2019. júl. 19. 15:50
5/10 anonim válasza:
Kérdezz rá. Nem veaztessz vele semmit. Ha megmagyarazza, akkor megtidod, ha nem de beszélget tovább, akkor is jól jársz. Nem mindenkinek leteleme a neten való itogatas. :)
6/10 A kérdező kommentje:
5. Persze, nem is ezt várom el.. :) Viszont akkor meglehet említeni, hogy "Ne haragudj, hogy ritkán írok, de nem szeretek a neten/telefonon lógni". Már ez is magyarázat lenne, igen :)
2019. júl. 19. 15:54
7/10 anonim válasza:
#4 Igen, nálad így van. De ő valami hasznot akar egyszer húzni ebből az egészből. Most talonban vagy és néha azért kell írni. Ha rá is kérdezel, ilyenkor úgyis hülye lenne bevallani.
8/10 A kérdező kommentje:
Erre amennyire lehet fel vagyok készülve :) Azért felismerem ha valaki csak egy ócska kifogás mögé búj
2019. júl. 19. 16:07
9/10 anonim válasza:
Ha unatkozik, ír, ha valaki érdekesebb van a képben, nem. Tudat alatt talonban tart, néha dob egy csontot és ennyi, ne legyenek illúzióid. Ne írj neki, hidd el, jelentkezni fog, mert kell neki a figyelem.
Ezt megadhatod neki, de ha te többet szeretnél, jobb, ha leépíted. A pasik sem mások, mint mi, ha valakit akarnak, tepernek.
10/10 anonim válasza:
Eltűnik,majd jön alakokkal sose foglalkozz.Mindig csak szórakozni fog veled.Van ott több nő is akivel elszórakázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!