Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Néha keres néha eltűnik. Mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha keres néha eltűnik. Mire jó ez?

Figyelt kérdés

Van egy srác akin nem tudok kiigazodni. Egy munka miatt találkoztunk néhány hete, aztán felvette velem a kapcsolatot. Néha megkeres mondvacsinált indokokkal és tesz félreérthető megjegyzéseket amiből úgy tűnik érdeklődik de nem túl bőbeszédű...találkozót viszont nem kezdeményez.

Miért csináljatja?

2019. júl. 19. 13:00
 1/4 anonim ***** válasza:
66%

tetszel neki.

A többit meg kell kérdezni. 1 millió db oka lehet.

2019. júl. 19. 13:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Erre még én sem jöttem rá.. Nekem is volt ilyen esetem, beszéltünk a találkozóról is, bár konkrét időpontot nem egyeztettünk, aztán eltűnt Pár napig nem jelentkezett, majd ráírtam, hogy ha így áll a dolgokhoz, akkor jobb ha mi nem is találkozunk. Nem válaszolt rá. Pár nap múlva random feldobtam egy képet és egy szmájlit dobott rá. Én is visszareagáltam szmájlival és ennyi. Nem érdeklődött vagy valami...
2019. júl. 19. 13:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Bátortalan, fél, úgy érzi te nem akarod igazán.
2019. júl. 19. 14:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagy nem érdekled eléggé, vagy nem tudja, hogy mit csináljon.
2019. júl. 19. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!