Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy egyik nap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egyik nap keres utána pedig eltűnik?

Figyelt kérdés

Volt egy srác, kinézetre annyira nem volt az esetem,de nagyon aranyos volt,szóval belsőre megfogott. Irta,hogy mennyire tetszek neki,stb. Egy gond volt,hogy barátnője van akivel most szakitanak,de regota egyutt vannak igy nem olyan egyszeru, szoval beszelettunk,erre egyik naprol a masikra meg eltunt es nem ir..

Miért van ez? ..

2018. ápr. 24. 18:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Talán mert nem szakított a barátnőjével és nem akar az életében egy felesleges harmadik személyt.
2018. ápr. 24. 18:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen,lehetséges. De ő irt ram es mondta,hogy mar nem szerelmes a baratnojebe. Na de hat mindegy, ez van.. :D
2018. ápr. 24. 18:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el, nem tudja, hogy mit akar. Csak sérülni fogsz lelkileg, ezért bele se fogj.
2018. ápr. 24. 18:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy most neked kéne őt keresni? Lehet arra vár..

Amúgy igen, ha nem zárta még le rendesen, akkor nem erőltetném.

2018. ápr. 24. 18:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, irtam neki 1x hogy jol eltuntel,de nem irt erre sem,szoval .. Ezek utan mar nem irok neki tobbet.
2018. ápr. 24. 18:34
 6/7 anonim ***** válasza:
73%

Ezt én sem értem.

Jártam már így, hogy a srác nyomult, irogatott, aztán mikor meg már én is megkedveltem, akkor meg eltűnt. Nem értem miért jó ez, hogy megkedveltetik magukat, aztán meg eltűnnek.

2018. ápr. 24. 18:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Több vasat akart tartani a tűzben,aztán rájött,hogy ez nem is olyan egyszerű.Így a biztosat választotta.Én ilyen gyökeret egy percig nem vennék komolyan!
2018. ápr. 24. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!