Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legtöbb nőnél miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nőnél miért nem jöhet szóba kopasz férfi?

Figyelt kérdés
Itt is volt aki írta, hogy "egy férfinek legyen rövid a haja, de semmi esetre se legyen kopasz!" Meg "a rövid haj tetszik, de a kopaszoktól kiráz a hideg". Ennek mi az oka? Sokszor úgy beszélnek a kopaszokról, mintha leprásak lennének :D
2019. júl. 18. 18:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
izlesek es pofonok...
2019. júl. 18. 18:12
 2/19 anonim ***** válasza:
68%
Párom kopasz. Imádom.
2019. júl. 18. 18:13
 3/19 anonim ***** válasza:
88%
A legtöbb férfinál miért nem jöhet szóba rövid hajú nō?
2019. júl. 18. 18:14
 4/19 anonim ***** válasza:
85%

Mert nem szokványos.

A sűrű, dús haj a fiatalokra jellemző, a kopaszság pedig az idősebbekre.

Valakinek tetszik ha egy srácnak nincs haja, valakinek nem.

Ízlés kérdése, mint az, hogy valaki elítéli a tetoválást, valaki szereti őket.

A különbség mégis az, hogy sajnos sokaknak a kopaszság nem azt jelenti hogy leborotválja a fejét, nem döntés kérdése,hanem betegség vagy genetikai okokból kihullott a haja.

2019. júl. 18. 18:15
 5/19 anonim válasza:
Nem a katonaság idején élünk. :DDD Viszont a nők többsége azért nem szereti főleg ha még nem olyan korban van az ember, hogy hullik a haja mert igényesebb megjelenésed van. (Ez nem az én véleményem ez csak álltalánositás)
2019. júl. 18. 18:15
 6/19 anonim ***** válasza:
90%

A dús, szép haj vonzó, a kopaszság meg a többség számára nem.

A férfiak sem találják vonzónak a kopasz nőket, ugyi?

2019. júl. 18. 18:19
 7/19 anonim válasza:
60%
Nekem a hosszú, dús hajú fiúk jönnek be DE a kopaszokat is szeretem :'D a rövid hajúak nem igazán az eseteim.
2019. júl. 18. 18:27
 8/19 anonim ***** válasza:
88%

Valaki természetes kopaszodás miatt jobb ha nullással le vágja a megmaradt hajat, ez elfogadott, nincs vele semmi gond.

De azt én sem tudom hova tenni, hogy valaki annak ellenére borotválja a fejét, hogy egyébként rendesen nő mindenhol, ilyenkor arra gondolok hogy játssza a keményet, vagy szélsőséges, esetleg annyira igénytelen a haj témában hogy arra lusta hogy felmenjen a youtube-ra megnézze a fejformájához passzoló hajakat, vagy amilyet szeretne, és keres egy jó fodrászt.

Különben meg ízlésesen is lehet valakinek pár mm-es haja, ha mondjuk van benne egy fade.

Emlékszem egy vidéki rokonra, előszeretettel nyomta le nyáron a haját mert nem volt praktikus neki a mezőgazdasági melók miatt.

2019. júl. 18. 18:39
 9/19 anonim válasza:
28%
Azért mert azok már öregek. A fiataloknak van hajuk.
2019. júl. 18. 18:40
 10/19 anonim ***** válasza:
83%

Nekem meg csak a kopaszok jönnek be, vagy a nagyon hosszú hajú pasik. :)

Aki nem kopasz azt már meg se nézem, hidegen hagy.

🤘

22L

2019. júl. 18. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!