Mád is hasonlóan érzi az orvosokkal kapcsolatban, hogy a legtöbb férfi orvos ambiciobol penisz nivelesbol megy orvosnak, míg a nők többsége a gyigyitasert? 28F
Természetesen van kivétel, de az általános tapasztalatom valahogy ezt érezteti velem .
Ui: telrol írtam bocsi a hibákért
Miért kellett 0-ra pontozni? Csak leírtam a tapasztalatom.
Marha jól néz ki, hogy itt mindent cenzúrázni kell, és csak a rózsaszínködös maszlagot írni.
Orvosnak általában azért mennek az emberek, mert minden rémhír ellenére igen jól fizetik őket. Magyar viszonyok közt persze.
Meg zömmel családi nyomásra mennek orvosi egyetemre a fiatalok, a szülők csinálnak ebből presztizskérdést.
Manapság a többség eleve úgy jelentkezik orvosi egyetemre, hogy tudja, egy percet se fog Magyarországon orvosként dolgozni, egyből mennek Írországba, Svédországba,
A Debreceni Egyetem orvosi karán az angol mellett svéd tanfolyam is volt már évekkel ezelőtt is. Vajon miért? Mert milliókat akarnak keresni már a kezdetektől a fiatal orvosok és ezt külföldön tudják elérni.
Presztizs? Nem. A pénz a válasz. A pénznek van presztizse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!