Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy sok férfi nem képes meglátni a gyereket egy kamasz lányban?
Amíg egy lány nem kezd nővé érni, addig a ferfiak is cukinak tartják. De amint gömbölyödik, már egészen más vélemények röpködnek. Hajmeresztő élmény a buszon hallani, amikor felnőtt hapsik tárgyalják ki a távolabb ülő 13-14 éves lányokat.
"Többet kéne ülni, mint várni." - és hasonlók hangzanak el. A durvákat nem írom le. Egyáltalán hogy merül fel maga a gondolat, hogy egy gyerekkel... ? Azt veszem észre, hogy manapság, amikor már rászólni sem szabad a gyerekekre, a kislányok után füttyögés még mindig elfogadott.
"Tudod,te hogy egy 13 éves milyen gyerekesen viselkedik?Mennyire idegesítő?Mennyire naiv?A személyisége nem fejlődött még ki."
És mi a terved azokkal a 18+ évesekkel, akik olyan gyerekesen viselkednek, mint a 13 évesek? Mert Dunát lehet velük rekeszteni.
Gyönyörű... és ezekből lesznek a jövő apái.
Azért nem érted a problémát, mert nincs benned empátia, úgy ahogy az indiai öreg bácsi sem érti, miért gáz elvenni az ükunokája korú lányt.
Sok lány kérdezget itt is mennyi jövője van egy ilyen nagy korkülönbség mellett a "kapcsolatnak" ha idősebb a pasas, hát akkor ajánlanám nézze meg a kommenteket ahogyan vélekedik róluk a "szerelmük". Az elvileg már érett, komoly férfi. :)
#26 Amint lányos apa lesz ezekből, hirtelen ők lesznek a legnagyobb férfigyűlölők a világon.
A lányukra még csak rá sem nézhet férfi, és jóformán pubertás előtt sem lehetnek a lánynak fiú barátai.
Az ilyenek "védelmezik" (/sajátítják ki) leginkább a lanyukat, mert pontosan tudják, hogy milyen degenerált lehet a férfi elme, ha gyereklányokról van szó.
A beleegyezési korhatárral pedáloztál, nem csoda, hogy leszóltak, ha nálad az erkölcs a törvénnyel egyezik, tudod a normális emberek nem az aktuális törvényeket tekintik erkölcsi határvonalnak. Ha mondjuk holnaptól szabályos lenne kinyírni mindenkit, te élnél vele? Csak a börtöntől való félelem szab nálad gátat bizonyos dolgoknak??
Szerintem az is nevetséges, hogy egy 18 éves felnőtt, 21re kéne felvinni a határt, mert egy 18 éves is ugyanúgy tini(teen), mint egy 17 éves, ellemben 20 felett már van egy nagy ugrás.
Ez azért is lenne célszerű, mert én pl 19 évesen érettségiztem, sőt, a fél osztály, mert évvesztesek voltunk. Nevetséges, hogy még érettségire sem volt esélyünk, nem, hogy teljes állásban dolgozni a szakmánkban, de már felnőttnek számítottunk jogilag.
16tól meg a dughatóság határa mehetne, mert egy 14 éves akárhogy néz ki, egy kisgyerek, lehet, hogy nem is menstruált még(mint pl én)
Egyébként én 28 vagyok, és 14től nálunk is normális volt a smink(szolid smink) suliba, az én időmben hódított az emo, egy csomóan brutál magamutogató feltünő ruhákban jártak, de ugyanúgy gyerekek voltak.
Nálunk az volt a ri.anc, aki a coronitában rázta és drogozott, pedig jó gimibe jártam, és ez nem feltétlen egyezett a durva sminkkel vagy a kihívó ruhákkal, de még csak a kerekebb idomokkal sem.
Jelenleg is, és régen is kicsi melleim voltak, mégis meg akart dugni a sok idősebb pasi, iskolatáskával a hátamon is sokszor szólítottak le, pedig én nagyon visszafogottan öltöztem.. Most is szinte ugyanolyan a testem, így is meg akarnak dugni. Mellmérettől függetlenül a vékonyakat vadásszák szerintem, tinik közt pedig több a vékony.
Azzal nincs bajom, ha valaki ráizgul egy kislányra, azzal igen, ha visszaél a helyzettel, tehát bármilyen rövidebb vagy hosszabb távú kapcsolati céllal kihasználja.
Sajnos az erkölcsi nevelés fiúknál nagyon megbukott a rendszerváltáskor, mostanában kezd javulni a helyzet. Régen a fiúknak minden járt, nem csoda, ha úgy érzik a világ az ő örömüket szolgálja, manapság már nekik is vannak kötelezettségeik, főznek, takarítanak, nem verhetik a lányokat.. minél inkább felfogják, hogy mi is emberek vagyunk érzésekkel, annál kevésbé akarják majd megdugni a fiatalokat.
20 év és a dughatóság emelkedni fog, gyönyörű amcsi példára.
Kár, hogy nem akkoriban lesz gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!