Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy sok férfi nem képes meglátni a gyereket egy kamasz lányban?
Amíg egy lány nem kezd nővé érni, addig a ferfiak is cukinak tartják. De amint gömbölyödik, már egészen más vélemények röpködnek. Hajmeresztő élmény a buszon hallani, amikor felnőtt hapsik tárgyalják ki a távolabb ülő 13-14 éves lányokat.
"Többet kéne ülni, mint várni." - és hasonlók hangzanak el. A durvákat nem írom le. Egyáltalán hogy merül fel maga a gondolat, hogy egy gyerekkel... ? Azt veszem észre, hogy manapság, amikor már rászólni sem szabad a gyerekekre, a kislányok után füttyögés még mindig elfogadott.
Nem rég odajött hozzám egy fiatal csaj. Igen, ő kezdeményezett. Olyan 25 körülire tippeltem, haj, smink, műköröm, ruha, minden rendben. Megvolt benne a határozottság, flörtölési kétség is. Beszélgetés közben kiderült, hogy 17 éves. Én meg 36 vagyok...
Ezt csak azért írtam, mert egyrészt a tini csajok (direkt írtam csajt lány helyett) nagy része simán elmegy húszon X évesnek, másrészt a férfiak többsége nem tudja megmondani a nők korát. Nyilván egy 50 évest nem néz 16-nak és fordítva, de simán lehetnek évtizedes tévedések.
...flörtölési készség...
Bocs, autokorrekt.
Mert akármennyire groteszk, de ezek az énközpontú férfiak is hasonló érzelmi érettségi szinten mozognak a fiatal lányokkal.
Ők a tinikkel "hülyülni" szeretnek, a velük egykorú nőket besavanyodottnak tarják. A céljuk minden esetben a kontroll megszerzése, a saját ízlésük szerint akarják formálni őket,mert még formálhatók és mert nagyobb az esély, h egy idősebb nőt nehezebb manipulálni és kihasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!