Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van, hogy sok férfi nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy sok férfi nem képes meglátni a gyereket egy kamasz lányban?

Figyelt kérdés

Amíg egy lány nem kezd nővé érni, addig a ferfiak is cukinak tartják. De amint gömbölyödik, már egészen más vélemények röpködnek. Hajmeresztő élmény a buszon hallani, amikor felnőtt hapsik tárgyalják ki a távolabb ülő 13-14 éves lányokat.

"Többet kéne ülni, mint várni." - és hasonlók hangzanak el. A durvákat nem írom le. Egyáltalán hogy merül fel maga a gondolat, hogy egy gyerekkel... ? Azt veszem észre, hogy manapság, amikor már rászólni sem szabad a gyerekekre, a kislányok után füttyögés még mindig elfogadott.

2019. júl. 17. 22:11
1 2 3 4
 11/31 Lazy Lover ***** válasza:
51%
Ahogy ki nézznek a mai tinik csodálkozol? Már 14 évesen úgy nézznek ki mint a felnött nők egy dolog a fantázia másik dolog a valóság...
2019. júl. 17. 23:08
 12/31 anonim ***** válasza:
13%
Hány felnőtt nőnek nincs csípője,vagy kis tejcsöcsű?
2019. júl. 17. 23:38
 13/31 anonim ***** válasza:
40%

Nem rég odajött hozzám egy fiatal csaj. Igen, ő kezdeményezett. Olyan 25 körülire tippeltem, haj, smink, műköröm, ruha, minden rendben. Megvolt benne a határozottság, flörtölési kétség is. Beszélgetés közben kiderült, hogy 17 éves. Én meg 36 vagyok...

Ezt csak azért írtam, mert egyrészt a tini csajok (direkt írtam csajt lány helyett) nagy része simán elmegy húszon X évesnek, másrészt a férfiak többsége nem tudja megmondani a nők korát. Nyilván egy 50 évest nem néz 16-nak és fordítva, de simán lehetnek évtizedes tévedések.

2019. júl. 17. 23:54
 14/31 anonim ***** válasza:

...flörtölési készség...

Bocs, autokorrekt.

2019. júl. 17. 23:55
 15/31 A kérdező kommentje:
Azért vannak egyértelmű jelek arra, ha egy nőies lány még nagyon gyermek. 13-14 éveseknél a testmagasság, az arc bőven árulkodó akkor is, ha a nemi érés hamarabb indult el. 16-18 évesek már tudnak színészkedni, de akiknek ez nem céljuk, azokon látszik, hogy nem felnőttek. Pl. Normális iskolatáskával járnak tanév közben és nem fél vállas, csilivili retiküllel. A sulis táska pedig konkrétan egy óriási diák igazolvány, ami igazán szemet szúrhatna azoknak, akik éppen a gyerek seggében lihegnének. Vannak egyéb jellemzői is ennek a korosztálynak. A feliratos vagy bandás pólókat kifejezetten szeretik. Munkába járó felnőtt nőkön ilyesmit nem igazán látni. Ezer apróságot fel lehetne még sorolni, amiből megmondható egy lány kora, legalább közelítőleg.
2019. júl. 18. 00:28
 16/31 anonim ***** válasza:
83%

Mert akármennyire groteszk, de ezek az énközpontú férfiak is hasonló érzelmi érettségi szinten mozognak a fiatal lányokkal.

Ők a tinikkel "hülyülni" szeretnek, a velük egykorú nőket besavanyodottnak tarják. A céljuk minden esetben a kontroll megszerzése, a saját ízlésük szerint akarják formálni őket,mert még formálhatók és mert nagyobb az esély, h egy idősebb nőt nehezebb manipulálni és kihasználni.

2019. júl. 18. 01:26
 17/31 anonim ***** válasza:
0%
Ha ma egy 13 éves úgy néz ki, mint korábbn egy 18 éves, akkor nincs ezzel semmi probléma.
2019. júl. 18. 07:12
 18/31 anonim ***** válasza:
10#Ah,köszi!😊
2019. júl. 18. 08:01
 19/31 anonim ***** válasza:
60%
A húgom gimnazista, durva látni, hogy mennyivel másképp néznek ki a lányok manapság, mint mikor én voltam 14-16 (ami nem száz éve volt, csak 6-8...). Nálunk még általánosban az volt a suli rbanca, aki nyári szünetben kihúzott szemmel járt az utcán. Ma a tusvonal, műszempilla, rúzs, erős fedésű alapozó egy kislány sima, hétköznapi sminkjének része, mert azt látta az instán meg youtubeon a beauty guruktól, hogy ettől lesz valaki vonzó. Én még sima, színesebb ruhákat hordtam, szerettem a pandás, macskás, mesefigurás, egyéb "cuki", de nem dedós ruhákat, kiegészítőket és akkor ezt még nem kellett szégyellni, mert a barátnőim, osztálytársaim nagy része is hasonló ruhákat hordott. Ma kb harmadik osztályig hordanak hasonlókat, utána már átlagos nyári viselet a pitsanadrág és a haspóló. Nekem anyám letépte volna a fejemet, ha megtudta volna, hogy instán vagy egyéb közösségi oldalakon mutogatom magam kihívó pózokban, hiányos öltözetben, manapság meg már az anyjukkal együtt szelfiznek a gyerekek. A magasság nem sokat jelent, én kb 14 éves korom óta nem nőttem és amúgy is sok alacsony nő van. A legtöbben már nem hordanak iskokatáskát, hátizsákot, hanem helyette valami vállra akasztható, outfithez illő ridikülben viszik a könyveiket a suliba. Feliratos, bandás pólókat rengetegen hordanak még az én korosztályomban is (egyetemista vagyok, nem minden felnőtt nő jár kiskosztümben dolgozni). Tulajdonképpen a személyiség és a személyi igazolvány az egyetlen módja sok lánynál annak, hogy megtudjuk a korát. De ez meg nem számít egy férfinál, mert mindenki tudja, hogy egy nő lehet bármilyen elviselhetetlen, hisztis, erőszakos, primitív vagy akár 13 éves is, ha egy pasinak feláll rá, így is kell neki.
2019. júl. 18. 08:24
 20/31 anonim ***** válasza:
20%
14 éves kor felett egy lánnyal szexuális kapcsolatot létesíteni teljesen legális. Innentől fogva nem értem a problémát. Nyílván nem az élet értelméről és metafizikai kérdésekről akarunk velük beszélgetni. Ráadásul bennük még nincs meg az a gőg ami a mai huszonéves nők elengedhetetlen tartozéka.
2019. júl. 18. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!