Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti is úgy látjátok, hogy a rövid haj öregíti a nőket?
Fényképeket nézegetve azt látom, hogy esetleg hiába áll jól a rövid haj is a nőn, akkor is öregíti.
Tegnap egy volt osztálytársam képét láttam a facebookon, ahol rövid, felnyírt haja van és kinéz emiatt vagy 40 évesnek, pedig még 30 sincs.
Akinek a párja volt hosszú és rövid hajú is, ti ezt hogy látjátok?
Ez nálad lehet ilyen beidegződés, hogy tudod, hogy a rövid haj fiatalít, akkor biztos azért vágat hajat, mert öreg.
Nem véletlenül vágatják le a hajukat a nők 40 felett. De biztos minden fodrász hülye.
Nekem 29 évesen volt pixim, és mindenki tegezett, nem akartak fület lyukasztani. Manónak néztem ki.
Biztos van olyan, akit öregít, de annak szerintem alapból maszkulinabbak a vonásai.
Rövid alatt, az igazán rövidet értem, nem a vállig érő fazont.
11-es, te miről beszélsz?
Aki szerint a hosszú öregít, az nézegessen már pár képet neten mondjuk olyan színésznőkről, akiknek volt hosszú és rövid haja is...
Már pedig onnan, hogy az arc ráncosodni kezd és már nem elég 4-6 hetente festetni, mert megjelenik az ősz hajtő, mindenkinek a rövidet ajánlják. Bár nem a tüsit, hanem a vállig érőt stb.
Szerintem a rövid haj nem öregít, ellenkezőleg. Sportos, vagány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!