Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Élőben kedves, interneten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élőben kedves, interneten viszont nem válaszol?

Figyelt kérdés
Ne nevessetek ki, bár elég cikis kérdés, holott jócskán benne vagyok a korban: adott egy férfi, aki, ha személyesen együtt vagyunk, akkor kedves, aranyos, udvarol. Viszont ha néha ráírok Messengeren, mikor nem találkozunk, akkor vagy elolvassa és nem válaszol semmit, vagy csak egy szót nagy nehezen. Ez miért van vajon? Nekem olyan furcsa. Még nem mertem erre rákérdezni nála.
2019. júl. 16. 16:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nem úgy értettem. :) Ha láthatóan nem érdekled, csak néha, az nem igaz, hogy nem ábrándít ki annyira, hogy még mindig érdekeljen.
2019. júl. 18. 21:24
 22/24 A kérdező kommentje:
Pont hogy érdeklem. Szemtől szembe, ami szerintem azért sokkal inkább számít, mint a virtuális világ, nagyon kedves, valóban udvarol. De mondom, megkérdezem tőle mindenképpen, hogy mi ezzel a szitu. Még nem kerítettem erre sort.
2019. júl. 18. 22:30
 23/24 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hogy mit mondott.
2019. júl. 19. 10:50
 24/24 A kérdező kommentje:
Egyszerűen utál írni :) nagyon ritkán ír és akkor is lehető legkevesebbet. Jobban szereti az élő szót vagy max a telefont.
2019. júl. 30. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!