Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Élőben kedves, interneten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élőben kedves, interneten viszont nem válaszol?

Figyelt kérdés
Ne nevessetek ki, bár elég cikis kérdés, holott jócskán benne vagyok a korban: adott egy férfi, aki, ha személyesen együtt vagyunk, akkor kedves, aranyos, udvarol. Viszont ha néha ráírok Messengeren, mikor nem találkozunk, akkor vagy elolvassa és nem válaszol semmit, vagy csak egy szót nagy nehezen. Ez miért van vajon? Nekem olyan furcsa. Még nem mertem erre rákérdezni nála.
2019. júl. 16. 16:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem az asszony mellett csak épp hogy elolvasni tudja.
2019. júl. 16. 17:34
 12/24 anonim ***** válasza:
90%

8: " Ti lecsúsztátok az internet világát."

Pont hogy mi - negyvenesek - hoztuk létre az internet világát. :)

2019. júl. 16. 17:40
 13/24 A kérdező kommentje:
Ha asszony miatt nem tudna válaszolni, akkor azt később pótolná vagy addig meg sem nézné, míg mellette van a felesége. Szerintem így működnek azok, akik csalnak. De itt nem erről van szó. De majd megbeszélem vele.
2019. júl. 16. 17:45
 14/24 A kérdező kommentje:
12# Engem még a programozás is érdekel, 40 éves nő ismerősömnek pedig az a szakmája is. :) Sajnos minket eléggé lenéz a tizenéves korosztály.
2019. júl. 16. 17:46
 15/24 anonim ***** válasza:
80%
Korabeli vagyok, de használom a netet rendesen. És válaszolok is mindenkinek. Aki érdekel. Ez nem a net kérdése. Szimplán az jön le, hogy időtöltés vagy neki. Az ő időbeosztása alapján, máskor nem férsz bele az életébe.
2019. júl. 16. 17:57
 16/24 A kérdező kommentje:
15# köszönöm.
2019. júl. 16. 18:19
 17/24 anonim ***** válasza:
61%

Nálam ez szokott fordítva is lenni, írásban aktívabb vagyok, élōben néha visszafogott. Úgy gondolom ez emberfüggō is lehet.

Amúgy a személyes találkozás alatt randit kell érteni, vagy csak úgy összefutottatok, netán egy környezetben vagytok? Ha randizgattok, akkor nem hiszem, hogy olyan probléma lenne, hogy nem érdekled.

2019. júl. 17. 09:45
 18/24 A kérdező kommentje:
Még csak egy környezet, a randiig még nem jutottunk el, de már szó volt róla.
2019. júl. 18. 15:01
 19/24 anonim ***** válasza:
Ja, randi sem volt? Hát, azért ez többet mond. Valószínű, hogy van más játékos is és ezért sem sürgős. Nem értem, hogy az ilyenek után miért kapartok, de ti tudjátok.
2019. júl. 18. 15:12
 20/24 A kérdező kommentje:
Kaparok? Mert fogadom az udvarlását és mert feltettem egy kérdést? Mit kéne tenni? Köpjem le, mert messengeren nem válaszol? Üvöltsem le a fejét, hogy mégis mit képzel magáról és hogy nem fogok ilyen aljas után kaparni (mármint értékelni az udvarlását), aki nem képes úgy használni a messengert, ahogy én? :)
2019. júl. 18. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!