Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek közül melyek a kizáró okok egy 20-as éveiben járó nőnél? Férfivéleményeket várok
Figyelt kérdés
1. Nincs diplomája/Nem jár vagy nem tervez főiskolára vagy egyetemre menni
2. Nagy mell/kis fenék
3. Glutén,laktóz és/vagy egyéb más ételérzékenysége van
4. Pszichológushoz jár
5. Szüleivel/Rokonnal él
6. Alacsony (max.160cm)
7. Láncdohányos
8. Nem akar gyereket
9. Kemények az arcvonásai
10. Szégyellős
2019. júl. 16. 05:00
3/16 anonim válasza:
4. Illetve,attól függ,miért jár pszichológushoz.Egy borderline személyiségzavarossal pl. nehéz együttélni.
4/16 anonim válasza:
Ezek közül engem a 7-es pont zavarna.
5/16 Noren1989 válasza:
4, 7, ami zavarna. Teljesen kizàró ok a 7es, csak.
6/16 anonim válasza:
7-8 egyértelműen kizáró ok nálam. 4-es elgondolkoztató, ahogy az 6-os is, mert én 2 méter vagyok, és ahhoz már nagyon le kéne hajolni.
9/16 anonim válasza:
7. Esetleg 1... (Mert nekem van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!