Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lehet az hogy másokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az hogy másokat megbecsülnek egy kapcsolatban, míg engem csak átvernek?

Figyelt kérdés
Én nem korlátozok egy férfit sem, nem akaszkodok, soha nem hazudok, mégis mindig átvernek. Még mikor neten beszélek is valakivel, úgy érzem hogy inkább olyan távolságtartóak. Jártam már rövidebb ideig pasikkal. Mindig csak azt látom hogy más nőket hogy megbecsül a párjuk, elveszik őket feleségül, esetleg gyerekük is van. Nekem meg még azt is nehezen sikerül elérnem hogy járjon velem valaki, de ha elérem akkor is átvernek. Mindig csak irigykedve nézem hogy mások kézen fogva járnak, boldogan pózolnak a képeken, elmennek együtt nyaralni stb. n/28
2019. júl. 12. 13:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Én járnék veled. De nem nemi beteg gondozóba. Amúgy elég sokszor írod ki ezt. Nem igaz, hogy nem tudsz lasszózni egy bikát sem. 🙂 31F
2019. júl. 12. 14:02
 2/11 A kérdező kommentje:
Most írtam ezt ki.
2019. júl. 12. 14:02
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Mert hagyod.
2019. júl. 12. 14:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a legtöbben nem gondolják komolyan se a párkapcsolatot, se a barátsagot. Tütrelmesnek kell lenni és nyitottnak, meg persze merj kezdeményezni.
2019. júl. 12. 14:18
 5/11 mákostésztaextrákkal ***** válasza:
63%

Az a baj a világgal,hogy túl kevés a Hugrabugos.

Nyugi,lesz majd jobb is.

2019. júl. 12. 14:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Nyugi, én is csak átverve lette. Beígérte hogy majd lehozza nekem a csillagos eget is ha mindent fizetek neki meg mindenhova meghívom, meg ha adok neki pénzt. Merthogy majd utána ő is ezt csinálja és kölcsönös lett. Aztán szakított.
2019. júl. 12. 14:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Kölcsönös lesz*
2019. júl. 12. 14:41
 8/11 anonim ***** válasza:

Te mennyire becsülöd, tiszteled és szereted magad?

Miért nem tanulsz a hibáidból? (Leírásod szerint folyamatosan elköveted újra és újra őket.)

2019. júl. 12. 14:42
 9/11 A kérdező kommentje:
Azért nem szeretem magam, mert más sem szeret engem. Itt nem csak párkapcsolatról beszélek feltétlenül, pl. barátságából sem kedvel senki.
2019. júl. 12. 14:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert érződik rólad, hogy magadat is semmibe veszed.
2019. júl. 12. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!