Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nem vagytok kíváncsiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem vagytok kíváncsiak, hogy a kérdésetek alatt milyen nemű, korú, kinézetű emberek írnak?

Figyelt kérdés
Nekem Stanley Stoner, Ursula és Stephen Hawking jut eszembe mindig...

2019. júl. 11. 23:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

#20-assal egyetértek. A dolognak az lenne még az eredménye, hogy rengeteg idevágott válasz értelmetlenné válna.

#19: Zsófi? :D

2019. júl. 12. 07:24
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok kíváncsi sem a korra , sem a külsőre,mert a kulturált vélemények megismerése és olykor ütköztetése fontosabb számomra. Míg ha látom ki a gondolatok szerzője, elfogulttá válnék ha az illető külseje szimpátiát vagy antipátiát váltana ki.

Egyébként meg tudvalévő, hogy a zöm még fiatal, ezért is kell a tartós párkapcsolati részt kis fenntartással kezelni.

2019. júl. 12. 07:39
 23/27 anonim ***** válasza:

Amikor kérdést írok ki, akkor az jellemzően olyasmiről szól, aminél teljesen irreleváns a válaszoló kinézete. A kora esetleg csak a tapasztalat miatt számít, hogy csak "ahogy ő elképzeli majd a saját jövőjében" vagy esetleg már meg is élt hasonlókat, és ezért írja azt, amit. A nem meg inkább csak érdekesség, szeretem látni, hogy férfiak és nők mennyire és miben gondolkodnak másképp.

Amúgy engem leginkább ez a kép jellemezne, ránézésre is valahol hasonlítok, meg egyébként is :D

[link]

2019. júl. 12. 07:49
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

#23: kívánlak.

#10 voltam.

2019. júl. 12. 08:04
 25/27 anonim ***** válasza:
51%

[link]

A "férfiak csak a szexre mennek, igénytelenek, bezzeg a nők stb." típusú kommentelő asszonyságok. :D

2019. júl. 12. 08:36
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem Zsófi vagyok :D
2019. júl. 12. 09:49
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem vagyok kíváncsi. Pont jó hogy aki válaszol, nem tudom hogy néz ki, lehet egy híres ember aki itt piheni ki a celebséget, lehet egy teljesen átlagos tanuló, és lehet egy bárhogy kinéző unatkozó ember, aki nem akar a képeivel villogni a kommentje alatt. Én pont az újság cikkek alatti facebook komentektől kapok hülyét, mikor Józsi bácsi meg Mari néni bekebelezik az internetet és mondják az ostoba és velejéig gonosz véleményeiket. Aztán ráklikkelek a profiljukra, virágok képe és cukin próbál mosolyogni a csúnya fejével 200 fotón. Én ilyenkor elmenekülök a gyakorira, itt vannak normális emberek IS.
2019. júl. 12. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!