Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves Hölgyeim! Mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Hölgyeim! Mennyire taszító ez a személyiségtípus nektek férfiban?

Figyelt kérdés

Kérdésem a híres/hírhedt gyakoris hölgyekhez szólna, ha nem gond. :)

Amennyiben jártas vagy/érdekel a (bulvár)pszichológia területén és tudod mi az az MBTI, akkor kérlek válaszold meg a kérdést. Csak annyit kérek, hogy aki tudja a saját típusát az biggyessze már kérem alá, jól. :)

Nem is kérek kort, mert nem az a célom, hogy most itt "becsajozzak", csak kíváncsi vagyok. Senkinek sem fogok privátot írni. :)

[link]

Nálam 34,5/35. Fél pontot azért vontam le, mert a nyolcas pontnál nem vallom magaménak a "hevesen" szót. A többi viszont nagyon is igaz. :)

Köszönöm szépen!

ps: Nem kérek troll válaszokat! Köszönöm!

2019. júl. 10. 10:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
*stares in INTP digust*
2019. júl. 10. 13:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Én ENTP nő vagyok, jól kijövök az ENFP-kel. De kapcsolatra nem hiszem, hogy jó lenne, nekem túl érzékenyek.
2019. júl. 10. 13:58
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem taszító, de valószínűleg annyira különbözünk, hogy észre sem vennél, biztosan nem lennénk barátok sem. Egy ilyen típus számomra egyébként is túl fárasztó lenne. Ezek tipikusan olyan emberek, akikkel ha interakcióba is kell lépnem, legszívesebbem menekülnék, mert annyira nehezemre esik ilyen emberekkel kommunikálnom.

INTP

2019. júl. 10. 14:13
 14/16 anonim ***** válasza:

Látod, nem szeretnek minköt. :(

32/f

2019. júl. 10. 14:18
 15/16 anonim ***** válasza:
58%
Le is húzom a rolót :( Egyébként tény, hogy minket infp-ket/enfp-ket meg fáraszt a small talk, imádunk eszmékrõl, érzelmekrõl beszélni, ami sokaknak tényleg sok lehet.
2019. júl. 10. 14:26
 16/16 A kérdező kommentje:

14,15: Sebaj, majd lesz nekünk is jaó, szvsz a kulcsszó még mindég a kompatibilitás, a.k.a. zsák a foltját! :)

15: Ez (sajnos) NAGYON igaz! Azon próbálok változtatni, hogy ne vigyem túlzásba az ilyen jellegű kommunikációt. Mert azért a jóból is megárt a sok. :)

Volt olyan exem akinél azt vettem észre, hogy inkább pszichológusa/motivátora voltam egy személyben, mintsem a nagybetűs társa. Az tény, hogy sokat segítettem neki ilyen irányban (nagyon önbizalomhiányos volt), meg is köszönte, nem egyszer. :)

2019. júl. 10. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!