Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejön az INTP személyiségtípus?
Hát fogalmam sincs. Nyilván ehhez a konkrét emberrel kéne találkozni.
Az a baj, hogy ezt a tesztet viszonylag könnyű abuzálni. Egyszerűen úgy töltöd ki, amilyen szerinted vagy. Így pl egy elvileg infp férfi esetén az intp ugyanúgy kijöhet, mert mondjuk kevésbé valószínű hogy bevallja, hogy őt bizony az érzelmei irányítják egy vitában. Ahhoz hogy ez a teszt működjön tökéletes önreflexió kéne,ami valszeg nincs mindenkinek, sőt. Egyes dimenziók meg változnak, én pl. az intro- és extrovertáltságot váltogatom aszerint h milyen élethelyzetben vagyok.
Nem véletlenül mondják erre a tesztre, hogy érdekes, fun, kb mint a horoszkópok, de nem érdemes neki nagy jelentőséget tulajdonítani.
Ha ugyanolyanok mint a női intp-k akkor "MENEKÜLJ!!!"
Amúgy egy ientépével nem fogsz semmilyen kapcsolatba kerülni csak ha ő akarja. ugynígy repülsz is mikor ő éppen úgy gondolja.
Én INTJ vagyok.
Párkapcsolatban az INTP-hez egyes típusok hogy illenek:
a legjobb párosítás: ENTP, INTP, INTJ
még működhető párkapcsolat: ESTJ, ISTJ, ESTP, ENTJ, ENFJ, INFJ, ENFP, INFP
kerülendő típusok egy párkapcsolatban: ESFJ, ISFJ, ISTP, ESFP, ISFP
Hmm nem találkoztam sok INTP-vel ("Építészek"), nem tudom :D
Szerintem így leírás alapján teljesen jó...
20/L
#8!
Ha 4 betűtől nem lesz vonzóbb számodra senki, akkor miért kedveled jobban az F-eket, és miért ismernél meg egy INTP-t is egyszer? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!