Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probléma van velem, hogy 24 évesen semmilyen kapcsolatom nem volt a másik nemmel? F
"Mégis hogyan akarsz kapcsolatot, ha oda se mész egy lányhoz se, hogy beszélgess vele?"
Mégis mi a faxról beszélgessen a kérdező egy vadidegen lánnyal?
Ha téged nem zavar, akkor nem probléma.
Ha viszont nem tetszik neked ez az állapot, akkor változtatnod kell rajta. Neked kell eldönteni, hogy merre akarsz tovább haladni.
"Mégis mi a faxról beszélgessen a kérdező egy vadidegen lánnyal?"
Ha látja a kölcsönös szimpátiát, akkor mosolygósan odamegy, köszön, érdeklődik a hogy léte felől, hogy milyen napja volt, elkezd vele beszélgetni, hogy látta, hogy szemezett vele, megdicséri, hogy milyen csinos és a mosolya is elragadó...stb.
Nehogy már ezt egy 18 év fölöttinek dedós módon szájbarágósan el kelljen mondani?!
Ember, te hány éves vagy és a Marsról jöttél? Óvodás és kisgyerek korban bezzeg a gyerekek nem ismerik a gátlásosságot, és hogy miről beszélgessen egy vadidegen gyerekkel. Odamegy és beszélget vele, pont. Ennyi. Csak felnőve egyes emberek válnak gyávával és félőssé.
16:
Szia, hogy vagy? Már próbáltam, de elég hülyén éreztem magam. Szóval valami más kellene.
"Csak felnőve egyes emberek válnak gyávával és félőssé."
Mert megtanulja az ember, hogy ismeretlenül nem bölcs dolog csak úgy odamenni. Ha bemutatja egy közös ismerős, akkor oké, nincs gond.
"Mert megtanulja az ember, hogy ismeretlenül nem bölcs dolog csak úgy odamenni."
Ha látod, hogy a másik folyamatosan téged néz, és te is őt, akkor mi az akadálya annak, hogy odamenjél? Ja, mert megtanultad a nagy bölcs dolgokat, és ebből jött a gátlásosság, hogy már akkor se mersz odamenni, mikor jó lenne! Én se azt mondtam, hogy fűhöz-fához oda kell menni, de ahol eleve látszik a közös szimpátia, ott szerintem evidens, hogy a felek beszélgetést kezdeményeznek egymással.
És az meg eléggé gáz, ha csak akkor mersz kezdeményezni, ha "Ha bemutatja egy közös ismerős, akkor oké, nincs gond."
És ha nincs közös ismerős? Te hogyan ismerkedsz, úgy őszintén? Vagy te csak mindig egy közös ismerős által bemutatott valakivel jársz? De cink vagy, inkább ásd el magad. Vagy te társkereső oldalakra se mész fel, mert ott is vadidegen emberek vannak?
Az ég óvjon minden értelmes nőt egy ilyen b.lféktől.
Ha nézne engem valaki, akkor odamennék, nem lenne probléma. Csak az a gond, hogy senki sem szokott nézni.
Társkeresőn azért szoktam próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!