Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szégyellem magam a volt barátnőm előtt, amiért nekem még nem volt azóta másik kapcsolatom?
Ő szerette volna, ha barátok maradunk, de így nekem nagyon kellemetlen ez a helyzet.
Nem utálom, de nem is szeretem szerelemmel, nem emiatt, csak így olyan, mintha "ő nyert" volna, hogy rá nagyobb a "kereslet", vagy valami ilyesmi, nem tudom jobban megfogalmazni.
Ez szerintetek gyerekes, vagy valahol érthető, vagy nem vagyok normális, vagy micsoda?
Igen gyerekes dolog ez a ki hogy s mint nyert.
Egyszerűen mond meg neki hogy te nem állsz erre készen hogy mással lásson és értse ezt meg, ha nem akkor nincs találka.
Hasonló cipőben járok, viszont egyáltalán nem vagyok jóban az exemmel. Én is úgy érzem, hogy ő nyert, míg én totális vereséget szenvedtem. Nincs barátnőm, a barátaim is eltünedeztek közben, ő meg éli világát.
A legszebb az egészben, hogy ő csalt meg sokszor és használt ki és mégis tőlem fordultak el az emberek. Kicsit igazságtalannak tartom a világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!