Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavar, ha egy lány szőrös?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar, ha egy lány szőrös?

Figyelt kérdés
Mindenhol szőrös vagyok és mivel fehér a bőröm, a szőröm pedig sötét, ezért meg is látszik. (Nem, nem vagyok beteg, nincsen semmilyen egészségügyi problémám.) Szeretném szőrteleníteni legalább itt-ott, viszont a bőröm annyira nem partner ebben. A borotválást viseli el a legjobban, viszont az is úgy néz ki, hogy egy napig sima, utána már elkezd visszanőni és "behisztizik" a bőröm (kipirosodik, kipattog, benő a szőr), ami miatt egy darabig nem lehet újra hozzányúlni. Szóval egy-egy napig tart a szőrtelen időszak, de annyira azért az sem szép, mert sokszor foltos és sebes a bőröm a szőrtelenítéstől.
2019. júl. 7. 11:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
23%
Menj szoláriumba egy kicsit.
2019. júl. 7. 13:59
 22/23 anonim ***** válasza:
16%
Pedig neked a philips lumea lenne tökéletes! Én is fehér bőrű,fekete szőrös vagyok..és én is mindig szenvedtem a szőrtelenítéssel..mindig kipattogott a lábam a bikinivonal is nagyon durván.. utáltam. De 3 éve vettem egy lumeat és tökéletes! A lábamon már alig-alig látszik a szőr, a bikinivonalam is tökéletes, olyan sima, mint a baba popsi😉 hónaljnál is bevált! Szerintem máshogy te sem fogod ezt a problémádat megoldani csak így!
2019. júl. 7. 14:00
 23/23 anonim ***** válasza:
Én anno orvosi lézerrel csináltattam meg a lábszáraimat. Azóta is tökéletesen simák, pedig hosszú, fekete szőr nőtt rajtuk. Lassan 20 éve már. Nem olcsó, de garanciát vállalnak rá.
2019. júl. 14. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!