Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavar, ha egy lány szőrös?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar, ha egy lány szőrös?

Figyelt kérdés
Mindenhol szőrös vagyok és mivel fehér a bőröm, a szőröm pedig sötét, ezért meg is látszik. (Nem, nem vagyok beteg, nincsen semmilyen egészségügyi problémám.) Szeretném szőrteleníteni legalább itt-ott, viszont a bőröm annyira nem partner ebben. A borotválást viseli el a legjobban, viszont az is úgy néz ki, hogy egy napig sima, utána már elkezd visszanőni és "behisztizik" a bőröm (kipirosodik, kipattog, benő a szőr), ami miatt egy darabig nem lehet újra hozzányúlni. Szóval egy-egy napig tart a szőrtelen időszak, de annyira azért az sem szép, mert sokszor foltos és sebes a bőröm a szőrtelenítéstől.
2019. júl. 7. 11:02
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok.
2019. júl. 7. 11:57
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Az epilatortol ritkul a szor egy baromsag. Ill lehet neked mukodott, de en 10 eve epilalok/gyantazok (mostanaban tertem vissza a borotvahoz) es semmit sem ritkult. Ennyit errol.

Kerdezo neked hiperszenzitiv borod lehet. Nekem is csak azota nem nol be annyiszor miota novesi irannyal megegyezoen borotvalom. Epilatortol is benott hiaba radiroztam is.

Ill neked is ajanlom h erre gyujts h lelezereztesd majd

2019. júl. 7. 12:01
 13/23 anonim ***** válasza:
33%
Philips lumea gépet próbáltad már?
2019. júl. 7. 12:19
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Átérzem.

Én is borzasztóan szőrös vagyok,és tudom hogy milyen szar érzés 3 naponta 3000 forintokat kiadni csak az intimgyantára. Ha meg borotválom akkor piros lesz és csúnya.

A bajuszgyantát/szemöldök szedést már magamnak csinálom nagyon fiatal korom óta.

Én már eljutottam oda hogy lekakálom. Keressen magának az olyan baba p*ncis nőt akinek erre van igénye. Engem aztán tényleg nem fog érdekelni hogy piros e vagy kipattogzott.

Ha pénzért szexelnék akkor még vissza is jönne bőven az ára amennyiért szőrtelenítek LOL

2019. júl. 7. 12:22
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem próbáltam még semmilyen "tartós" módszert/eszközt. Hallottam jó és rossz véleményeket egyaránt pl. a Philips Lumea gépről is és azért nekem ilyen 100.000 körüli összeg nem az a pénz, amit csak úgy kiadok, hogy akkor vagy beválik vagy sem. Valakinek az is beválik, ha elkezdi radírozni a bőrét vagy kipróbál egy új fajta gyantát, nekem pedig olyan, mint halottnak a csók...szóval erre sincsen semmi garancia.
2019. júl. 7. 12:40
 16/23 anonim ***** válasza:
85%

"Engem nem zavarna, ha így elmondja hogy ezért nem tud szőrteleníteni"

Gondolom, a jó szándék vezérelt, de ez milyen hozzáállás? Meglátja a pasi a lábam, csípőre teszi a kezét, és számonkér, hogy "Erre a lábra mégis mi a magyarázat, mentség? Aha. Hmm. Rendben, értem. Nos, akkor... elfogadom."

2019. júl. 7. 12:44
 17/23 anonim ***** válasza:

Nem zavarna. Természetes, hogy az ember szőrös. Viszont a szőrtelenítés után kipattogott bőr szerintem elég ronda tud lenni.

Amúgy rakj fel egy képet a kezedről/lábadról és kérd ki a véleményed. Hidd el, a férfiakat nem zavarja annyira a dolog, mint amennyire a média felfújja.

2019. júl. 7. 12:52
 18/23 anonim ***** válasza:
# 17 Mit tudsz felhozni mentségedre? :DDD
2019. júl. 7. 12:52
 19/23 anonim ***** válasza:

Nyugi, en is ilyen vagyok. Ilyenkor nyaron a legrosszabb. A egy labszaramat minimum egy oran keresztul epilalom, mert olyan sok a szorom es annyira faj. Aztan 2 het utan mar ki is bujnak a szorszalak, de persze nem mind, mert nem egy utemben nonek. :D Szorbenovesekrol meg annyit, hogy osszel, telen es tavasszal, mikor max csak borotvalkozom, akkor is folyamatosan termelodnek ujabb es ujabb benovesek, amik a nyari epilalos idoszak miatt vannak. :D

Borotvalas meg azert nem jo, mert utana 1 nappal mar latszanak a kis fekete pontok a labamon, bikinivonalon meg tele lesz voros, gyulladt, gennyes pattanasokkal.

En is a Philips Lumean gondolkodom, de mivel annyiba kerul, mint sokak egy havi fizetese, majd csak a tavoli jovoben lesz ra lehetosegem. Intim tajekra egy trimmelot szeretnek majd csak venni, ott gyantazza a halal.

2019. júl. 7. 12:54
 20/23 anonim ***** válasza:
Deess márkát nézzétek. Én Glamour-on akartam megvenni a Lumeát, de kuponnal is soknak tartottam. Ennek a Deess-nek kicsi a feje, tehát időigényesebb, de olcsóbb, és erősebbet villant. És több "villantás" van benne.
2019. júl. 7. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!