Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek egyedülálló, értékes nők?
A barátnőmmel az utóbbi időben egyre rosszabb a kapcsolatom, és elgondolkoztam azon, hogy milyen esélyekkel találnék olyan nőt, aki legalább egy szinten van vele.
Azonban azt látom, hogy az én korosztályomban (27-30 között) a normális nők már vagy tartós kapcsolatban élnek, vagy pedig az első házasságukban. Aki pedig nem, annak valamilyen defektje van, vagy csak szimplán ribi, akin végig ment a fél Budapest Park, esetleg a gyerekének keres eltartót.
Félreértés ne essék biztosan a férfiakból is hasonló minőségű a felhozatal ebben a korosztályban, de én ezt nem látom annyira.
Hogy látjátok, vannak ebben a korosztályban normális, céltudatos, jól kinéző szingli nők?
"Azonban azt látom, hogy az én korosztályomban (27-30 között) a normális nők már vagy tartós kapcsolatban élnek, vagy pedig az első házasságukban. Aki pedig nem, annak valamilyen defektje van"
Ha szakítasz a barátnőddel, akkor te is egyedülálló leszel. Akkor ezek szerint neked is van valami defekted, nem? Vagy ez csak a nőkre érvényes?
Persze, hogy vannak, sokan ekkor szakitanak a huszas evek elejen osszeszedett semmirevalo sracokkal, akik benyogik, hogy megsem akarnak csaladot. Csomo no pont ekkoriban dobben ra, hogy a celjait nem tudja a parja mellett megvalositani es lep.
Szerintem az eselylatolgatasnak nincs ertelme, ugyanis a te szemelyes eselyeid masok, mint a szomszed Pistanak. Pesten meg amugy is sokkal kesobb kotelezodnek el az emberek, csomo harminc korul teljesen normalis no van egyedul. Szoval ne izgulj, nem maradsz egyedul. :)
Egyedülálló vagyok, de nem azért mert defektes lennék, vagy r..banc, vagy bármi azok közül, amiket felsoroltál.
Igazából nincs szükségem hozzád hasonló s..ggfejekre az életemben, köszönöm!
Ha szakít veled a barátnőd, te vajon melyik címkét kapod az említettek közül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!