Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ez?

Figyelt kérdés
A baratom fodrasza nyomul ra... lattam kepet a norol, eleg jol nez ki amugy. Mondjuk nevetunk a baratommal rajta, hogy miket csinal (ossze vissza simogatja a fejet, vallat, nyakat, persze ilyen fodraszkodasba burkolva.. folyton leejt dolgokat es pucsitva veszi fel, mikor a szemoldolet igazitja odanyomja a mellet..) mar kavezni is marasztalni akarta egyszer, persze baratom nemet mondott. Viszont a hajat tenyleg nagyon jol vagja le, nekem is tetszik. De ma mar olyat csinalt, hogy miutan ezeket a kis levagott hajakat lesoporte ecsettel a baratom arcarol, a sajat arcat kezdte dorgolni vele xD vicces az egesz, de kicsit kezdek feltekeny lenni hogy igy teszi magat...

2019. júl. 4. 19:46
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Van millió másik jó fodrász.Ha a barátodat ez zavarná,akkor keresne másikat.Igen gyér kifogás,hogy jól vágja a haját.
2019. júl. 4. 19:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Hat de nem akarok harpia lenni es kikovetelni hogy de keressen mast... az olyan hisztis harpias lenne. Meg mindig el is mondja ezeket a dolgokat, nem titkolozik...
2019. júl. 4. 19:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyszer kísérd be kézenfogva, csak hogy világos legyen a fodrász lánynak is, mi a pálya.

Nyilván nem tudja, hogy nem "szabad" a párod

2019. júl. 4. 20:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom elképzelni, hogy valaki ilyet tegyen. Arra nem gondoltál, hogy a pasid mond ilyeneket, hogy egy kicsit féltékeny legyél?
2019. júl. 4. 21:54
 5/6 anonim ***** válasza:
52%

A párodat valószínűleg nem zavarja, hogy így nyomul a lány. Legyezgeti a hiúságát és szórakoztatja. Ez valószínűleg havonta 1-2 alkalom. Elmondja, hogy mi volt, nem titkolózik, elmeséli neked, hogy viccesnek találja a praktikáit. Ha akarna valamit a lánytól, mélyen hallgatna és maradna kávézgatni.

Ha erőszakoskodsz, hogy keressen másik fodrászt, csak azt üzened neki, hogy nem bízol benne, pedig ő elmesélte neked, hogy mik történtek.

Őszintén mondom, hogy én nem keresnék másik fodrászt, ha a fodrászom rám hajtana. Az enyém pl. egy tuskó. Undorító a stílusa, de jól vág hajat. Régóta járok hozzá, tudja, hogy milyenre szeretem vágatni. Kibírom azt a fél órát. Eszembe sincsen mást keresni és magyarázni egy másik fodrásznak, hogy milyen frizurát szeretnék.

2019. júl. 4. 23:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyszer összevesztek valamin, a csaj azonnal meg fogja vígasztalni. Te tudod...
2019. júl. 5. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!