Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan hánytorgatja ezeket a dolgokat nekem?
Tegnap szakítottam a barátnőmmel mert sokszor érzem hogy nem is vagyok fontos. Úgy volt hogy tegnap találkozunk de lemondta, ma pedig írt egy regényt majd letiltotta az üzeneteket.
A regényébe olyanokat mondott hogy ő mennyi mindent tett értem például hogy neki van autója és mindig ő jön hozzám én pedig soha amikor találkozunk (azért mert én dolgozom ő pedig nem mert otthon van a gyerekével egésznap, ezáltal neki könnyebb szerintem)
A másik dolog hogy amiért én nem szeretem az óvszert és volt egy bizonyos alkalom amikor is peteérés idején együtt volt velem neki az majdnem 20 ezerbe került mert elment nőgyógyászhoz amiért fizetni kellett és eseményutáni gyógyszert vett be, ami miatt állítása szerint felborult a hormonja 2 hétig menstruált.
Azért mert egyszer ő elutalt 3000ftot amikor én megkértem mert rendeltem egy csomagot stbstb
Sorolhatnám még miket mondott de úgy érzem ő nagyon pénzéhes nő.
Én szeretem de most betelt a pohár. Tegnap is úgy volt jön hozzám majd 5 perc múlva felhívott hogy á mégse jön mert hívta az anyja hogy mennie kell haza a gyerek nagyon nyűgös.
Én elfogadtam gyerekkel együtt, bemutattam a családomnak pedig nem szoktam ilyet.
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!