Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden informatikus férj ilyen?
9 éve vagyunk egy pár, akkoriban kezte el az egyetemet, majd volt egy olyan munkahelye, ami nem jelentett neki kihívást. Majd váltott, a mostani munkahelyèt szereti mert itt tud fejlődni, de minden dèlután amikor munka után hazaèrünk, mèg előveszi a laptopot ès dolgozik vagy utánanèz valaminek. Többször mondtam neki h nem lesz ez így jó, de max egy napig tartott a "csoda".
Régebben hètvégén is segített főzni, takarítani, mostanában inkább a gép előtt ül.
Ha nem otthon vagyunk hètvègèn hanem kiránulunk vagy meglátogatjuk a szülőket, viszonylag normàlisan viselkedik.
Mit tudok tenni annak az érdekében hogy ne a munka legyen neki az első?
Lehet, hogy megunt vagy ez tök normàlis dolog egy rendszermèrnöknèl?
28/N
Gáz. Az együtt töltött minőségi idő rovására ül a gép előtt. Ha már most így van, mi lesz 10 év múlva?
Beszéld meg vele mindenképp.
32/N
Lehet rossz helyen mozgunk, de én meg nem nagyon tudok olyan melót, ahol dolgozom 8 órát (normális időben mondjuk 8-16 óra között) és jól meg is fizetik.
Én nagyobb problémának látom mikor az emberek úgy vállalnak gyereket, hogy szinte a minimálbérérét güriznek. Mondhatjuk, hogy a pénz nem számít, de ezt majd magyarázd a kamasz gyerekednek, hogy miért nem tudod neki azokat az élményeket nyújtani, amit más család simán megad neki.
Egyébként a legtöbb informatikus feleség megteheti, hogy olyan munkát választ, ahol nem estig gürizik, tehát marad idő a gyerekre (pl. én is 8-16 között dolgozom 10 perc sétára a lakásunktól, csak épp jóval kevesebbet keresek, de szeretem a munkám).
Az informatikus férjem is itthon van legkésőbb fél 6 körül, tehát Ő is tudna foglalkozni egy gyerekkel mielőtt este leül újra a gép elé. Nem úgy kell elképzelni az otthonról dolgozást, hogy még be se lép az ajtón, de már nyomja be a gépet. Ő pl. nem tv-t néz este, hanem pár órát tanul, dolgozik.
Tényleg egy ilyen élet mellett kizárt a család? Szerintem sokkal ideálisabb mint azoknál akik mondjuk váltott műszakban dolgoznak a gyerek miatt.
Tehát szerintem, ha akarnánk simán vállalhatnánk gyereket, mert minden adott, csak mi nem a gyerekekben látjuk a boldogságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!