Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért jó sok nőnek? Barátaim barátnőiről, feleségeiről van szó.
Elég sokszor költözködöm albérlet miatt, egyedül vagyok így pasasként.
A szomszédban meg házaspárok, vagy élettársi kapcsolatban vannak, én meg próbálkoznék új barátságokat kötni(nem a férjek feleségeivel, meg barátnőkkel), de rendre megszakad amiatt, hogy elkezd kacérkodni velem a feleség/barátnő, lehetőleg a párja jelenlétében, és itt vége is lesz a történetnek. De ez már nem az első eset lenne, úgymond, nagyon sokadik.
A férj/barát baromi féltékeny lesz, és ha meglát, már vérben forognak a szemei.
Én meg a feleségekkel nem fogok haverkodni, mert nem.
Ez most kinek a hibája, a féltékenykedő férjeknek, vagy a kacérkodó feleségeknek? (vagy nekem, mi a francnak akarok haverkodni bárkivel is?)
Ha velem kacérkodna valakinek a neje, csaja, a kezébe nyomnék titokban egy cetlit címmel e-mailcímmel telszámmal. ;)
Úgyis mindig költözök.
Hú, ez jellemző. Velem is elég sokszor megtörtént, hogy elvileg barátkozni akaró, párkapcsolatban lévő lány elkezdett flörtölni. Lazán küldtek pl. fehérneműs képet, hogy szerintem jól néz e ki...
Szerintem ezek a nők elvannak megszokásból a kapcsolatban, de nem igazán szerelmesek. Kiakarják élni, hogy jó nők és kellenek a pasiknak.
1-es, az, csakis, semmi másra nem ment ki a kérdésem, csak hogy milyen jó pasi vagyok....
barom.
4-es, igen, a világon minden nő ki akar kezdeni velem.
De kérdésem leginkább arról szólt, arról a néhányról, akik párkapcsolatban vannak, és élvezik a szrkeverést, vagy nem tudom miért csinálják.
Én el akarom hinni neked ezt, úgyhogy csak annyit, hogy velem olyan nős pasik kezdtek eddig ki, akinél nem is volt jó a kapcsolat, csak a külvilág felé. Ha beleásott az ember, ott már derültek ki dolgok.
Én nem haverkodom, bár ezzel elég magányos lesz az ember idősebb korára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!